Te koop in Drenthe: vrijstaande semi-bungalow met ruime tuin

Te koop in Drenthe: vrijstaande semi-bungalow met ruime tuin

OOSTERHESSELEN - Met veel gevoel voor beleving en charme hebben de verkopers deze oorspronkelijk in 1964 gebouwde vrijstaande semibungalow in ca. 2011 geheel verbouwd en uitgebouwd waardoor de woning eigenlijk instap klaar is. De stijl is modern, strak, deze kenmerken komen met name terug in de kleurstelling van de binnen en buiten kozijnen, plavuizen, inbouwkeuken, stalen trap en sanitair.

Eén van de meest in het oog springende ruimte in de woning is de aan de achterzijde uitgebouwde woonkamer met een glazen pui over de volledige breedte, waardoor er een uniek contact is met o.a de achtertuin. Aan de voorzijde is er zicht op een rustig straatje omgeven door fraaie oude bomen en een hof van de op gepaste afstand gelegen luxe woonboerderij. Deze royale living ( ca. 85 m²) is speels ingedeeld met o.a een tuingerichte zithoek, een straatgerichte tv /leesruimte, eethoek en een werkplek.

Daarnaast kan de woning volledig levensloop bestendig noemen, er is een ruime slaapkamer annex luxe badkamer op de begane grond. De kavel heeft een oppervlakte van 1067 m². De tuin is passend bij de woning vormgegeven, nagenoeg onderhoudsvrij en voorzien van een modern terras met zgn. spiegelvijver.

Indeling

Begane grond: entree/hal, toilet, living met half open keuken, totaal ca. 85m². Vanuit de hal is er toegang tot de bijkeuken, ruime slaapkamer annex badkamer. De aangebouwde serre is zowel vanuit de woonkamer als de bijkeuken bereikbaar. Vanuit de serre bereik je de zeer ruime garage (circa 9 meter lang) met aangrenzende hobbykamer,/studeerkamer .De ruime kelder is vanuit de living bereikbaar.

Verdieping: overloop, tweede badkamer, cv-ruimte en twee ruime slaapkamers.

Op loopafstand zijn voorzieningen als winkels en sportaccommodaties, maar daarnaast is ook het natuurgebied " Het Klenckerveld" op zicht afstand. Een natuurgebied waarin je heerlijk kan wandelen en mountainbiken. De natuurgebieden van boswachterij Gees en Landgoed De Klencke liggen vlakbij en gaan bijna als een gebied in elkaar op. In en rondom deze gebieden liggen behalve Havezathe De Klencke ook een aantal prachtige esdorpen zoals Oosterhesselen, Gees, Meppen en Zweeloo. Het is een stille oase verwijderd van de meer toeristische Drentse gebieden, maar heeft minstens net zoveel te bieden. De plaats Oosterhesselen is o.a. middels de nabij gelegen A37 uitstekend bereikbaar en heeft vele voorzieningen zoals; basisonderwijs, voortgezet onderwijs, tennishal, voetbalvelden, medisch centrum etc. Een heerlijke woonomgeving!

Neemt u tijdens de feestdagen rustig de tijd om ons nieuwe aanbod te bekijken en de brochure door te nemen. Bent u geintresseerd? Dan maken ze graag vanaf 3 januari met u een afspraak voor een bezichtiging!

Zie: www.funda.nl/koop/oosterhesselen/huis-42666207-irenelaan-5