Te koop in Drenthe: ruime villa met 24 zonnepanelen en grote garage

Te koop in Drenthe: ruime villa met 24 zonnepanelen en grote garage

WESTERBORK - Op een prachtige zomerdag loopt u binnen 50 meter de Es op met een prachtig uitzicht, een oase van rust en groen.

Via het wandelpad bent u binnen 10 loopminuten in het gezellige centrum van Westerbork. Bij thuiskomst kiest u een zonnig of schaduwrijke plek in de goed onderhouden achtertuin of leest u een boek in de ruime woonkamer.

Ervaar de ruimte die deze vrijstaande villa op een schitterende locatie aan de Boermaat 9 in Westerbork te bieden heeft. Daarnaast is deze woning levensloopbestendig; het volledige woonprogramma bevindt zich op de begane grond. Op de eerste verdieping bestaat de mogelijkheid om twee of drie slaapkamers te creëren.

Deze royale villa is gebouwd in 2007 en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is gelegen op een perceel van ca. 677m². De villa biedt veel leefcomfort; een ruime woonkamer, drie slaapkamers, twee badkamers, toilet, ruime garage, keuken met inbouwapparatuur en de mogelijkheid om op de eerste verdieping extra ruimtes te creëren maken dit een ideale gezinswoning.

Indeling Begane grond: Entree met toegang tot meterkast. Vanuit de hal, met openslaande deuren, kunnen de keuken, toilet met fontein en urinoir, woonkamer en tweede hal worden aangedaan. De lange woonkamer biedt veel lichtinval, een prachtige kijk op de achtertuin en veel sfeer door de ingebouwde gashaard. Vanuit de woonkamer kan de master bedroom worden bereikt. Deze ruime slaapkamer heeft een eigen badkamer met wastafel, toilet, ligbad en inloopdouche. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van alle gemakken. Via de bijkeuken, welke is voorzien van witgoedaansluitingen, kan de garage worden betreden. Deze kan plaats bieden aan een personenauto.

Vanuit de tweede hal kunnen de andere twee slaapkamers en badkamer worden betreden. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche.

Eerste verdieping: Via een vlizotrap is de ruime verdieping te betreden. Het is hier mogelijk om met een aantal aanpassingen meerdere ruimtes te creëren.

De omsloten achtertuin is gelegen op het noordoosten en is door de jaren heen goed onderhouden. In de tuin staat een blokhut welke ideaal is voor het bergen van tuin- en klusgereedschap.

Info & bijzonderheden:
- Gebouwd in 2007 en in zeer goede staat van onderhoud;
- Begane grond m.u.v. slaapkamers is voorzien van vloerverwarming;
- 24 zonnepanelen;
- Garage met elektrisch bedienbare roldeur;
- Gelegen in een jonge wijk van Westerbork met belangrijke voorzieningen binnen handbereik.

Westerbork is een gezellig brinkdorp met een uitstekend voorzieningsniveau. Op circa 5 minuten loopafstand van de woning is de Multifunctionele Accommodatie gelegen. Deze MFA beschikt over een tweetal basisscholen, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf, gymzaal en een muziekschool. Voor het beoefenen van sport zijn er in Westerbork zowel binnen als buiten accommodaties beschikbaar. Op loopafstand van de woning is sportveldencomplex de Perkenslag te bereiken. Het zwembad de Boskamp en sporthal de Borkerkoel zijn met auto en fiets binnen een paar minuten te bereiken. Daarnaast zijn er in het dorp meerdere winkels gevestigd, waaronder twee supermarkten en vele bruisende horecagelegenheden.

De gemeente Midden-Drenthe is rijk aan natuurschoon. Zo ligt er ten zuiden van Westerbork het Mantingerveld en zijn er prachtige Staatsbossen in de buurt van Schoonloo, Grolloo en Hooghalen. Voor een dagje uit of een cultureel uitstapje zijn de steden Zwolle & Groningen binnen 45 minuten te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. De belangrijke uitvalswegen A28, N381 en N33 zijn snel bereikbaar. Het NS-treinstation in Beilen ligt op circa 10 minuten rijden met de auto.

Voor meer fotos en informatie kunt u op deze link klikken.

Tiplijn