Te koop in Drenthe: royaal vrijstaande woning met fantastisch uitzicht

Te koop in Drenthe: royaal vrijstaande woning met fantastisch uitzicht

DE WIJK - Aan de rand van het mooie dorp De Wijk, grenzend aan - en met vrij uitzicht op- het prachtige Reestdal gelegen ROYALE VRIJSTAANDE WONING (SEMI-BUNGALOW) met DUBBELE INPANDIGE GARAGE op 996m2 GROND. Bouwjaar 1975. Dit fantastisch gelegen woonhuis kenmerkt zich door ruimte, sfeer maar vooral uitzicht.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet, tuingerichte eetkamer die in open verbinding staat met de straatgerichte keuken, woonkamer met prachtige lichtinval, schuifpui en open haard. Vanuit de woon- en eetkamer is er een magnifiek uitzicht over het achterliggende Reestdal!. De slaapkamer op de begane grond heeft een eigen riante badkamer. De inpandige garage biedt plaats aan 2 autos. Hier bevindt zich tevens de wasruimte. De kelder met stahoogte is bereikbaar via een vaste trap en biedt veel berg- en hobbyruimte. Eerste verdieping: overloop met vide, 3 slaapkamers, berging en de tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Deze gedateerde maar goed onderhouden woning is omgeven door een geweldige tuin met meerdere terrassen. Aan de achterzijde is het permanent genieten van het mooie uitzicht dat bestaat uit grasland met grazende koeien, paarden en het beschermde Reestdal.

Het geheel is gelegen aan een rustig hofje op korte afstand van alle dorpsvoorzieningen. Meppel, Zwolle, Hoogeveen en Assen bevinden zich op 5-30 autominuten afstand. Kortom een ideale woning met slaap- en badkamer op de begane grond op een toplocatie.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning (semi-bungalow)
- Dubbele inpandige garage
- Slaap- en badkamer op de begane grond
- Grenst direct aan het Reestdal
- Woonoppervlak 189 m2 (gebaseerd op NEN 2580, exclusief 39 m2 kelder)
- Inhoud 881 m2
- Perceel 996 m2

Nieuwsgierig geworden naar deze geweldige woning? Maak dan snel een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

Zie: www.funda.nl/koop/de-wijk/huis-42573631-de-vos-van-steenwijkstraat-7

Tiplijn