Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met 7 kamers op perceel van 3.210 m²

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met 7 kamers op perceel van 3.210 m²

NIEUWEROORD - Te koop in Drenthe; Landelijk en in bosrijke omgeving gelegen vrijstaande woning met schuur, overkapping en royale tuin.

Gelegen op de grens met Overijssel en op een kwartier rijden afstand van Hoogeveen en Coevorden, ligt het dorp Nieuweroord.

Rondom de woonplaats zijn diverse natuurgebieden gelegen. Het dorp beschikt over voorzieningen zoals een supermarkt, 2 basisscholen en sportvelden.


- Het bouwjaar van de woning is 1950;
- De totale perceelgrootte betreft 3.210 m².

INDELING Entree in royale bijkeuken met toegang naar voorzijde en achterzijde van de woning, met beide een eigen opgang naar de verdieping.

Indeling woning aan de voorzijde: Royale eetkamer met nette keuken v.v. buitendeur, een hal naar toiletruimte en moderne badkamer voorzien van douchehoek en wastafelmeubel en naar een sfeervolle, royale living met trapopgang naar de eerste verdieping voorzien van vide, bergmogelijkheden en grote (kantoor-)ruimte.

Indeling woning aan de achterzijde: Via de bijkeuken naar een hal met toegang tot 2e toiletruimte en 3 slaapkamers en trapopgang naar verdieping met overloop en 2 slaapkamers.

Voor meer informatie en fotos kunt u op deze link klikken.

Tiplijn