Voormalige gemeentehuis van Smilde wordt een horrorvilla voor adventuregames

Voormalige gemeentehuis van Smilde wordt een horrorvilla voor adventuregames

SMILDE - Ben jij niet bang en durf jij het aan om midden in een horrorfilm te stappen? kom dan in September en Oktober naar het oude gemeentehuis van Smilde.

Dertig acteurs komen hier samen om twee maanden lang de games The great purge en The last handmaid te spelen. Durf jij het aan?

The great Purge

Het is het jaar 2045 en zoals elk jaar is de start van de jaarlijkse lockdown dichtbij. Je moet snel op zoek naar een veilige plek. Tijdens de jaarlijkse lockdown gebeuren de meest vreselijke dingen en worden alle criminele activiteiten gedoogd. The Great Purge is een adventure game met een real life horror experience. Met een professionele cast van 30 acteurs en een unieke locaties, waan jij je in een ware horror film.

Het pand is een veilige locatie, voor zo lang het duurt. Dit spel is niet geschikt voor snel bang aangelegde mensen, mensen die absoluut niet tegen horror kunnen, mensen met een zwak hart en zwangere vrouwen. Wees op je hoede, kijk goed om je heen, vertrouw (bijna) niemand en stap op mensen af. Je hebt 1 doel: overleef the Great Purge.

The Last Handmaid

The Last Handmaid is een real life game waarbij jij de ontvoerde moet traceren en diegene moet redden uit de handen van een bloeddorstige bende. Je begeeft je in een actiefilm die tot leven komt waarbij jij de hoofdrolspeler bent. ‘The Last Handmaid’ is een ware open lucht experience. Met je groep zal je de meest creepy en bijzondere plekken van het pand tegen komen. Op het einde zal er een epische battle plaatsvinden met de bende. Lukt het jou om deze bende te verslaan?

In een reactie aan DVHN laten de makers van de spellen weten; ‘Je hebt het gevoel alsof je midden in de film terecht komt waarvan jij de hoofdpersoon bent. Je wordt uitgedaagd om de juiste keuzes te maken en bepaalt zelf welke kant je in de verhaallijn opgaat.’ en Het voormalige gemeentehuis van Smilde wordt omgetoverd tot villa met een ‘enorme kelder en meer dan twintig kamers die deel uitmaken van het spel’.

Istock
Tiplijn