Zwembad Veenhuizen gaat 8 mei weer open

Zwembad Veenhuizen gaat 8 mei weer open

VEENHUIZEN - Op zaterdagmiddag 8 mei om 13.30 uur gaan ze weer open! Helaas zijn er nog wel Corona-beperkingen, wat betekent dat er alleen baantjes gezwommen mogen worden.

Het recreatiebad zal dan ook (grotendeels) verstopt blijven onder de afdekdekens. In deze periode zal het zwembad op maandag tot en met vrijdag ‘s middags nog gesloten blijven, maar ‘s morgens en ‘s avonds bent u van harte welkom!

Zodra de regels versoepeld worden en er ook weer recreatief mag worden gezwommen gaan ze natuurlijk ook iedere middag weer gewoon open.

Op de openingsmiddag zorgen ze voor de jeugd met een zwemdiploma voor een leuke ‘hindernisbaan’ in het diepe bad, ze hopen op veel kanjers die de ‘baan’ willen komen testen. Let op: zorg dat je je zwemkleding al onder je gewone kleding aan hebt als je komt, want de badhokjes mag je alleen gebruiken als je uit het water komt.

En komt u die middag niet zwemmen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij de opening. Twee van hun sponsoren hebben dan een verrassing voor hun in petto. Ze zijn heel benieuwd. Zij heten u van harte welkom, zaterdag 8 mei om 13.30 uur!

Zolang ze ‘s middags gesloten zijn verkopen ze toegangskaartjes voor €2,50 per stuk (die dan ‘s avonds niet meer geldig zijn).
Nog geen abonnement? Ze hebben de voorverkoop verlengd TOT de openingsdag. Bent u het dus vergeten, of twijfelde u nog, dan kunt u tot en met vrijdag 7 mei nog tegen de lagere voorverkoopprijs uw abonnement aanschaffen. Daarna gelden de normale prijzen. Meer info vindt u op www.zwembadveenhuizen.nl.

Ze hopen dat de coronaregels voor zwembaden snel soepeler worden, zodat ze dan weer gewoon ‘s middags open kunnen!
Ook zij willen niets liever dan dat. En komt u zaterdagmiddag ook even langs bij de opening?

Tiplijn