Drents artiest SRVNT brengt nieuwe single uit: “Na de dood van mijn vriend schreef ik dit lied”

Drents artiest SRVNT brengt nieuwe single uit: “Na de dood van mijn vriend schreef ik dit lied”

ASSEN - Thomas Werkman (22) uit Assen, ook wel bekend als rapper ‘SRVNT’, heeft vrijdag zijn nieuwe single ‘Als Ik Ga’ uitgebracht.

De single ‘Als Ik Ga’ heeft Thomas geschreven nadat een goede vriend van hem plotseling kwam te overlijden door een auto-ongeluk. Dit incident bracht Thomas aan het denken over hoe kostbaar maar fragiel het leven is en dit was dan ook de inspiratie voor het nummer. ‘Als Ik Ga’ zal vanaf komende vrijdag op verschillende platformen te beluisteren zijn en de videoclip zal te bekijken zijn op YouTube.

Zomaar was het voorbij
Een aantal jaar geleden kreeg Thomas te horen dat een goede vriend van hem plotseling was overleden door een auto-ongeluk. Het leven stond in een klap stil en middenin de drukte bracht dit Thomas aan het denken: “Wat als het leven voor mij vandaag stopt?’’. Thomas vond dit een beangstigende gedachte, maar het heeft zijn leven wel een andere koers gegeven.

‘’Ik focus mij nu meer op dankbaarheid en ik probeer in het moment te leven. Ik kan soms zo bezig zijn met de drukte van het leven en hierdoor al het moois vergeten dat ik heb. Ik besteed nu meer tijd aan vrienden, familie en het nemen van rust. Ik werk veel omdat ik mijn dromen na wil jagen, maar ik wil mij hier niet in verliezen. Het is goed geweest dat ik ben stilgezet.” zegt Thomas.

Wat wil je meegeven?
‘’Wees dankbaar, of je nou bezig bent met overleven, of wanneer je alles al hebt. Echte rijkdom zit in het besef dat je alles al hebt. Stress niet teveel over de toekomst, maar geniet van elk moment. Investeer tijd in je familie, je vrienden en laat ze weten dat je van ze houdt. Momenten zijn zeldzaam en ze vliegen veel te snel voorbij.’’

Wanneer is dit nummer te beluisteren?
Het nummer ‘SRVNT - Als Ik Ga’ is sinds vrijdag 16 april op Spotify, iTunes en alle andere platformen te beluisteren. Bekijk hieronder de clip via YouTube.

Tiplijn