Steernvanger opent het seizoen bij Nijend24

Steernvanger opent het seizoen bij Nijend24

ANDEREN - Na 18 livestreams, onder de naam 1,5 Meter Sessies, gaat Nijend24 weer verder met de reguliere concerten. Er zijn allerhande maatregelen genomen om de concerten veilig te laten verlopen. De zaalindeling is aangepast zodat er 40 plekken beschikbaar zijn.

Daarnaast wordt de komende weken ook de ventilatie vernieuwd waardoor de lucht 5x per uur volledig wordt ververst. En er zal geen pauze zijn. Voor de nazit is, naast de Benedenbar, bij het Cafe op de 1e etage een extra ruimte beschikbaar gemaakt zodat iedereen ook hier veilig op 1,5 meter van zijn gratis drankje kan genieten.

Op 19 september komt de Groningse Band Steernvanger naar Anderen
Groningstalige Indiefolk, dat hoor je niet elke dag! Of eigenlijk – de term misschien niet, maar de muziek hoor je juist steeds vaker: de Groningse band Steernvanger timmert vol ambitie aan de weg. Het vijftal is op het moment een van de meest optredende Groningstalige acts en is vaak te horen op regionale zenders, van Groningen tot aan Twente. Momenteel heeft Steernvanger een grote zomerhit met het nummer: "Mooie Dag".

Steernvanger (‘Sterrenvanger’) bestaat uit Dion Bouwes (zang, gitaar), Dennis Krottje (gitaar), Bjorn Nuninga (bas), Marco Veldman (mondharmonica, zang) en Matthijs Vogt (drums, zang). Hun muziek is toegankelijk en vrolijk, maar ontroert ook. Met hun poëtische, Groningstalige teksten en veel interactie met het publiek nemen de mannen van Steernvanger je door hun meerstemmige Indiefolk op aanstekelijke wijze mee in muzikale vondsten en verhalen, terug naar hun Grunneger roots – hun woddels.

De voorstelling begint om 20:30 uur en reserveren (verplicht) kan via de website van Nijend24. Meer informatie is te vinden op www.nijend24.nl.

Tiplijn