Extra Tuinconcert Def Americans Bevestigd

Extra Tuinconcert Def Americans Bevestigd

HOOGEVEEN - Er is een extra tuinconcert van Def Americans bevestigd op zaterdag 3 oktober.

Het Podium en De Tamboer organiseren onder de naam Het Buiten Podium acht tuinconcerten vanaf 11 september. Het concert van Def Americans was al uitverkocht, maar er zijn nu extra kaarten beschikbaar gekomen. Kaarten voor de tuinconcerten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl.

12,5 jaar Johnny Cash tribute
Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum. Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe cd/elpee met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten.

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar later de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Het definitieve seal of approval werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Het Buiten Podium
Vanaf vrijdag 11 september organiseert het poppodium in samenwerking met De Tamboer onder de noemer Het Buiten Podium een maand lang ieder weekend tuinconcerten in de Beeldentuin van het theater. Naast Def Americans staan Fortunate Sons, Tim Knol en Tangarine, The Hillbilly Moonshiners, Massada, Gonnie en Gijsje, Jack Poels van Rowwen Hèze, The Bluebettes en Erwin Java, Sean Webster en Tollak Ollestad op het programma.

Gijs Spierings
Tiplijn