Nijend24 start 1,5 Meter Sessies met publiek

Nijend24 start 1,5 Meter Sessies met publiek

ANDEREN - Nijend24 streamt iedere week een live concert onder de naam 1,5 Meter Sessies. Er zijn er nu 6 achter de rug met onder andere Stephanie Struijk, Judy Blank en Tim Knol en het is een groot succes. Iedere dinsdag kijken er honderden mensen via diverse media, waarvan de meesten het hele optreden blijven kijken.

Het theater doet dit gratis, maar vragen om een vrijwillige donatie. En er wordt ook royaal gedoneerd. 100% van alle donaties gaat door naar de artiest. Nijend24 organiseert dit allemaal belangeloos. Vanaf 2 juni gaan ze ook publiek toelaten bij de opnames. Ze gaan voorzichtig beginnen met 20 bezoekers, maar kunnen binnen de gestelde regels doorgroeien naar 30 bezoekers in juni.

Het eerste optreden waarbij publiek aanwezig zal zijn is dat van Yorick van Norden, daarna volgen Tim Akkerman, JB Meijers en Maarten Peters. Binnenkort zal het theater nieuwe namen bekend maken.

Dinsdag 26 mei is de laatste stream zonder publiek, dan zal Maurice van Hoek optreden. Meer informatie en reserveren kan via deze website, hier staan ook de uitzend linkjes en de agenda.

Tiplijn