N381 tussen Westerbork en Zweelo vanaf maandag afgesloten

N381 tussen Westerbork en Zweelo vanaf maandag afgesloten

WESTERBORK - Van maandag 11 mei tot en met maandag 18 mei voert de provincie Drenthe werkzaamheden uit aan een gedeelte van de provinciale weg N381. Daarvoor wordt de weg tussen op- en afrit Westerbork en op- en afrit Zweeloo afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuw asfalt, ook op de op- en afritten, en het aanbrengen van telpunten. Gedurende de werkzaamheden worden omleidingsroutes voor het doorgaande verkeer met borden aangegeven.

In verband met eventueel toenemend(sluip)verkeer zal de Orvelterstraat-Wezuperstraat (verbinding Westerbork-Wezup) evenals het gedeelte Garmingerstukken-Gelperberg (verbinding Westerbork-Aalden) worden afgesloten voor vrachtwagens, met uitzondering voor bestemmingsverkeer. Er staan verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden.

De aannemers van de werkzaamheden spannen zich in om al het werk binnen de vastgestelde periode uit te voeren. Echter, door de huidige coronacrisis kunnen er onverwachte zaken optreden, waardoor de uitvoering iets wijzigt.

Google
Tiplijn