1,5 meter sessies bij Nijend24 gaan door

1,5 meter sessies bij Nijend24 gaan door

ANDEREN - Alle optredens (ook bij Nijend24) zijn tot nader order afgelast. Dus het is stil. Die stilte wil Nijend24 gaan doorbreken.

Ze stellen het podium ter beschikking aan artiesten. Ze gaan hun optreden live streamen op Facebook, Youtube en onze website. Ze hebben hun podium tijdelijk omgebouwd tot studio. Ze willen echter de beleving van een live optreden zo veel mogelijk benaderen, echter dan zonder publiek. Dit doen artiesten natuurlijk zelf ook allemaal vanuit hun huiskamer. Maar ze voegen iets toe, professionele beeld- en geluidsopnames en een betaallink / QR code waarbij ze de kijkers vragen om op eenvoudige wijze een klein bedrag van 1 of 2 euro over te maken (meer mag natuurlijk ook) voor een uurtje mooie muziek. Dan heb je voor een kleine vrijwillige bijdrage het live concert gevoel. (In de praktijk wordt er meer gedoneerd). Dit doen ze onder de naam 1,5 Meter Sessies.

Op 13 april zijn ze begonnen met een optreden van Jason Staal. Dit optreden werd zeer goed ontvangen en er werd ruim gedoneerd. Alle ontvangen donaties gaan voor 100% door naar de artiest. Nijend24 houd niets achter. Zij hebben alle techniek in huis om goede opnamen te maken met meerdere cameras en helder geluid.

Inmiddels hebben ze 5 optredens in de agenda staan: Ed Struijlaart, Judy Blank, Martijje, Tim Knol en Maurice van Hoek. Er zullen meer namen volgen. Voorlopig zenden/streamen ze uit op dinsdagavond na het journaal. De uitzend linkjes zijn te vinden op de website www.nijend24.nl

Agenda:
21 april - Ed Struijlaart
28 april - Martije
12 mei - Judy Blank
19 mei - Tim Knol
26 mei - Maurice van Hoek

Tiplijn