Slotweekend met hondenzwemmen in Veenhuizen

Slotweekend met hondenzwemmen in Veenhuizen

VEENHUIZEN - De schoolvakanties zijn bijna ten einde, wij zijn bezig met de voorbereidingen van het slotweekend van dit zwemseizoen.

We hebben een wisselend zomerseizoen gekend, met hele warme dagen, maar ook dagen waarop er nauwelijks badgasten zijn geweest. Toch jammer, ervaring leert dat het ook op wat minder hete dagen vaak heerlijk is in het zwembad.

Op zaterdag 14 september kan er dit seizoen weer voor het laatst door badgasten worden gezwommen in ons openluchtbad in Veenhuizen. Voor kinderen extra leuk, want het is traditie om het aanwezig badpersoneel dan in het water te duwen. En alle kinderen mogen die middag een keer gratis grabbelen in de grabbelton, voordat ze naar huis gaan.

Na sluitingstijd zetten we de chloortoevoer uit en is het zwembad op zondag 15 september van 13.30 - 17.00 uur nog geopend voor het hondenzwemmen. Honden mogen alleen, of samen met hun baasjes lekker komen spetteren en spelen in het zwembad! Altijd een hele gezellige activiteit, waar veel honden graag gebruik van maken. De toegang bedraagt € 5,- per hond, voor baasjes en belangstellenden is de toegang gratis. Voor dit tarief ontvangt u een zakje met hondenkoekjes en een poepzakje, want we houden ons terrein graag schoon.

Na 15 september maken we alles weer schoon en ruimen we het op. Dan is het zwembad alleen nog open voor de klusploeg, die op maandagmorgen gewoon doorgaan met hun bezigheden. Onderhoud gaat altijd door, en gelukkig beschikken we over een hele enthousiaste klusploeg. Hulde aan hen!

Op donderdag 3 oktober sluiten we ’s avonds om 19.30 uur het seizoen dan echt af met een vrijwilligersavond. We zullen afscheid nemen van badjuf Ine Mesken. Na ruim 12 jaar geeft ze het stokje graag door aan een ander, daarom moeten we op zoek naar vervanging. Ook de voorzitter van ons bestuur, Freddie van der Beek, neemt afscheid. Heeft u belangstelling om ons bestuur te komen versterken, dan ontvangen we graag een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via een van onze andere bestuursleden.

Tiplijn