Zondag 7 April lammetjesdagen op het Hijkerveld in Hijken

Zondag 7 April lammetjesdagen op het Hijkerveld in Hijken

HIJKEN - De lammetjes zijn geboren en dat viert Het Drentse Landschap! Iedereen is welkom bij de schaapskooi op het Hijkerveld waar de kinderen lammetjes mogen aaien.

Daarnaast zijn er verschillende kinderactiviteiten. We werken nog aan het programma, dus kom regelmatig even op de site drentslandschap.nl terug voor de aanvullingen

LET OP: Vanwege de aanwezige schapen en lammetjes zijn honden niet welkom op deze dag!

Omdat we zo blij zijn met alle nieuwe lammetjes, vieren we dat met beschuit met muisjes. Dankzij de Coop in Hooghalen, want die sponsort deze lekkernij. Bij de kraam van kinderboekhandel Rapunsel kun je leuke spulletjes kopen én je kunt meedoen met een superleuke schapenspeurtocht. Samen met 25 Graden Noord kun je klimmen en klauteren. Hoe dat er precies uit gaat zien, houden we nog even als verrassing. Zijn je (groot)ouders moe maar wil je nog even spelen, dan zet je ze lekker op het terras van De Blauwe Heksenketel. Terwijl zij koffie of thee drinken kun jij nog lammetjes aaien of een beschuit met muisjes eten.

Lammetjesdag is op 7 april bij Schaapskooi Hijkerveld. De route naar de kooi staat met bordjes vanaf het dorp Oranje aangegeven.

Tiplijn