Sport Club Emmen kroont zich tot eerste winnaar van ATLAS on STAGE!

Sport Club Emmen kroont zich tot eerste winnaar van ATLAS on STAGE!

EMMEN - Dinsdagavond 11 juni vond de finale van ATLAS on STAGE plaats in het ATLAS Theater. Na een reeks indrukwekkende audities en optredens is de eerste winnaar van ATLAS on STAGE bekendgemaakt. 

De jury, bestaande uit zangeres Raffaëla Paton, Aimée Tent (winnares Holland’s Got Talent 2023), cabaretier Kevin van den Berg en Machteld van der Werf (directeur ATLAS Theater) koos de uiteindelijke winnaar na een avond vol gevarieerde optredens.

Sport Club Emmen werd door de jury uitgeroepen tot de beste act van de avond. Hun optreden maakte indruk op zowel de jury als het publiek. De jury verklaarde: "De winnaar is gekozen omdat de act heel verrassend was en verzorgd. Er was veel steun van het publiek, en ze hebben een goede ontwikkeling laten zien sinds de audities. We zagen veel plezier op het podium."

De derde plaats ging naar Stephan en Danny Kraster (sing & songwriters) en de tweede plaats naar Leonieke van Engen (rolstoel dans).

De finale begon met een spectaculaire openingsact van Aimée Tent, samen met haar partner Rik, en Raffaëla Paton, wat meteen de toon zette voor een avond vol entertainment. Presentator Bert Wijnholds leidde de avond in goede banen en zorgde ervoor dat het publiek voortdurend betrokken was.

Naast de vijf geselecteerde acts van Leonieke van Engen, Sport Club Emmen, Chalanta Fisher, Stephan en Danny Kraster en Marco Boonstra, was ook wildcard winnaar Turngroep SVHB o.l.v. Lindy Bouman, gekozen door het publiek, van de partij. Elke deelnemer bracht zijn unieke talent naar het podium, variërend van singer-songwriters en acrobatiek tot (rolstoel)dans.

Een geslaagde avond
Machteld van der Werf, directeur van het ATLAS Theater, zei: "We zijn enorm trots op alle deelnemers die hun talenten hebben laten zien. Het was inspirerend om te zien hoeveel creativiteit en passie er in onze regio is. We kijken uit naar nog veel meer fantastische optredens in de toekomst."

Wethouder Dewy Leal voegde toe: "Het was geweldig om te zien hoe sport en cultuur samenkwamen tijdens deze avond. ATLAS on STAGE heeft laten zien dat onze gemeente veel talent heeft!"

Tiplijn