ALDI Emmer-Compascuum tijdelijk dicht voor verbouwing

ALDI Emmer-Compascuum tijdelijk dicht voor verbouwing

EMMER COMPASCUUM - Het ALDI-filiaal in Emmer-Compascuum is de volgende winkel die wordt aangepast naar de meest recente winkelformule. De inrichting gaat op de schop en er komt meer focus op de versproducten.

Aardappelen, groente en fruit krijgen een meer prominente plek bij binnenkomst en als je verder loopt, word je verwelkomd door de heerlijke geur van vers afgebakken brood. De nieuwe indeling is logischer voor de klant en vereenvoudigt het werk van de medewerkers.

In verband met deze aanpassing is het filiaal aan het Hoofdkanaal Westzijde 13 gesloten van 17 tot en met 20 juni. De winkel gaat vrijdag 21 juni om 8:00 uur weer open.

Over ALDI
ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door zes regionale hoofdkantoren. Circa 10.000 ALDI-medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. ALDI heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food.

De ALDI Nord Group is één van de meest toonaangevende internationale retailers. Met een traditie van meer dan 110 jaar staat het merk ALDI synoniem voor de uitvinding van discount. ALDI Nord focust op de essentie en biedt zijn klanten in acht Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van ALDI Nord zijn de meer dan 91.000 ALDI-medewerkers in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.

Tiplijn