Derde landelijk week van de stenen winkel ook in Coevorden

Derde landelijk week van de stenen winkel ook in Coevorden

COEVORDEN - In de week van 13 tot en met 19 mei 2024 vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats.

Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument.

Ook in Coevorden hebben 3 ondernemers de handen ineen geslagen om er een feestelijke week van te maken en om klanten te bedanken dat zij lokaal kopen.

Tinkebel, Dungeon Freak Minis en Atelier Koekendiefie zijn winkels in de Bentheimerstraat die elk hun unieke specialistische winkel hebben. Zo is Tinkebel bekend om haar sieraden, parfum en servies, Atelier Koekendiefie om haar viltpakketten voor het maken van seizoentafelfiguren en kraamkado’s en Dungeon Freak Minis voor bordspellen, Trading Card Games en minaturen voor Role Playing Games.

“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is om meer aandacht te geven aan fysieke winkels en wat zij toevoegen aan de reuring en gezelligheid in de stad.”, vertellen Jan-Willem Tineke en Rianne. “We kijken ernaar uit om samen metiedereen in Coevorden de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

Bij Atelier Koekendiefie, Tinkebel en Dungeon Freak Minis zijn er deze week leuke goodiebags te vergeven en wordt er een kassabon actie georganiseerd met een prijzenpakket. Tevens zijn in deze deelnemende winkels een hapje en/of drankje te vinden.

Tiplijn