Nieuwe expositie in Galerie Paterswolde

Nieuwe expositie in Galerie Paterswolde

PATERSWOLDE - Onder de titel “Kwetsbaar” is er van 15 mei t/m 6 juli een nieuwe expositie te bewonderen in Galerie Paterswolde.

Kwetsbaarheid in ons bestaan kan zich uiten in schoonheid, verwondering, verbondenheid, in liefde en in pijn, maar ook in bezorgdheid.

Bij al deze momenten komen kunst en emotie samen in een kunstwerk. Een belichting van de fragiliteit van bijvoorbeeld een mens (kind), een dier, of een landschap. Betoveringen die de tere balans van de kwetsbaarheid van het leven en de natuur vastleggen in bijvoorbeeld olieverf, acryl, aquarel, ets, keramiek of in een houtsnede. Allemaal juweeltjes om te zien en van te genieten.

De deelnemende kunstenaars zijn: Diane Brodie, Maartje Beezemer, Bonny Boonstra, Maike Bouma, Judith de Dreu, Bert Hemsteede, Anja Jager, Lies Keramiek, Peter Tholen, Dick Roetink, Philip Wiesman en Paul van der Veur. 

Namens de galerie: Titia Beukema, Sietske Bosma, Christine Broersma, José Geertzen, Gretha Jonker, Margriet Kroeze, Hinke Veenstra, Aaltje van der Velde, Jan Pieter Volkers en Nanny ter Wiel.

De openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Galerie Paterswolde bevindt zich in Villa Kakelbont aan de Hoofdweg 161 in Paterswolde.

Tiplijn