ATLAS Theater lanceert nieuwe talentenjacht: ATLAS on STAGE

ATLAS Theater lanceert nieuwe talentenjacht: ATLAS on STAGE

EMMEN - Het ATLAS Theater in Emmen kondigt de lancering aan van: ATLAS on STAGE. Deze talentenjacht biedt een podium voor opkomend talent uit de regio, waardoor zij de kans krijgen om te schitteren in een professionele theateromgeving.

Het ATLAS Theater zet zich in om nieuwe talenten te ontdekken en te ondersteunen. "ATLAS on STAGE is een kans voor iedereen die zijn of haar talent wil laten zien en zijn dromen wil na jagen. We zijn verheugd om de schijnwerpers te richten op de verschillende talenten die onze regio te bieden heeft.", aldus theaterdirecteur Machteld van der Werf.

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De audities vinden plaats op woensdag 22 mei, met een jury die het talent zal beoordelen en selecteren voor de grote finale. De laatste finalist zal middels een stemronde op de socialmediakanalen van het ATLAS Theater, dus door het publiek, bepaald worden.

Finale
De finale van ATLAS on STAGE is op dinsdag 11 juni in de grote zaal van het ATLAS Theater. Dit belooft een avond te worden waar het beste talent uit de regio zal strijden voor een enthousiast publiek en deskundige jury bestaande uit Aimée Tent (winnaar Holland got Talent), Raffaëla Paton (zangeres) en Kevin van den Berg (presentator en cabaretier Blauwe Vinkjes) . “ATLAS on STAGE is een gelegenheid om de kracht en diversiteit van ons lokale talent te vieren”, voegt van der Werf toe. “We kijken ernaar uit om te zien welke talenten naar voren zullen komen en ondersteunen hun graag op hun reis naar succes.”

Tiplijn