Feestelijk nieuws bij de 4 Mijl van Emmen ter gelegenheid van de 8e editie op 7 april 2024

Feestelijk nieuws bij de 4 Mijl van Emmen ter gelegenheid van de 8e editie op 7 april 2024

EMMEN - Op zondag 7 april 2024 is het zover: de 8e editie van de 4 Mijl van Emmen vindt plaats, gevolgd door het 4 Mijl Festival.

Het feest begint al eerder met de aankondiging van Peter van Dijk Projects & Investments als trotse hoofdsponsor voor 5 jaar (vanaf 2024) en tevens naamdrager vanaf 2025.

De 4 Mijl van Emmen zal vanaf 2025 bekend staan als de Peter van Dijk 4 Mijl van Emmen, waarbij het stokje van naamdragerschap wordt overgedragen van Intersport Bols Emmen. Peter van Dijk Projects & Investments, voorheen topsponsor, neemt nu het leiderschap in naam over van Intersport Bols Emmen. Het pand van Intersport Bols Emmen maakt tevens deel uit van de vastgoedportefeuille van Peter van Dijk Projects & Investments.

Wij verwelkomen Peter van Dijk Projects & Investments als waardige opvolger en bedanken Intersport Bols Emmen voor hun jarenlange steun als hoofdsponsor en naamdrager van de 4 Mijl van Emmen. Intersport Bols blijft ook betrokken bij de 4 Mijl van Emmen.

Mis het niet, meld je vandaag nog aan.
Het feest begint nu al bij de 4 Mijl van Emmen, en beide hoofdsponsoren zijn enthousiast over de komende evenementen. Ben je nog niet aangemeld voor de 4 Mijl van Emmen? Ga dan snel naar www.4mijlvanemmen.nl. Dit sportieve evenement belooft opnieuw een groot succes te worden, met onder andere de Kids Run, de Business Run en de reguliere 4 Mijl.

Feest is het sleutelwoord op 7 april
Het feest begint bij de start met een leuke warming-up en gaat verder langs de route met verschillende acts en aanmoedigingen van het publiek. Bij de finish word je ondersteund door het publiek en de presentator, die samen met de DJ een geweldige show verzorgt. Vier jouw overwinning en geniet van de massages, haal je tas op bij de organisatie en neem deel aan de prijsuitreiking.

Tiplijn