Expositie Emmense illustrator Mayon Middeljans bij Facet Emmen centrum

Expositie Emmense illustrator Mayon Middeljans bij Facet Emmen centrum

EMMEN - In Facet Emmen centrum is gedurende de maand maart (tot en met de 28e) een expositie te zien van Mayon Middeljans uit Emmen waar zij een deel van haar werk presenteert.

Mayon Middeljans maakt illustraties voor kinderboeken, prentenboeken en fine art prints. Haar illustraties zijn vaak geïnspireerd door de natuur en magische elementen. Met aquarelverf en potloden creëert ze een kleurrijke en fantasievolle belevingswereld voor kinderen. Haar werk komt voort uit het verlangen om net zo naar de wereld te kunnen kijken als kinderen.

Inmiddels heeft Middeljans diverse boeken geïllustreerd, waaronder ‘Klaas Vaak is boos!’, ‘Papa Ink – Het Koninkrijk van de Luie Dieren’ en ‘Het grappigste sinterklaasboekje ter wereld’. Meer over haar werk is te vinden op www.daisymayonaisy.com.

Het allerleukste kinderboekenfeestje
De expositie is gratis te bezichtigen tijdens openingsuren van Facet Emmen centrum. Op woensdag 13 maart is er  voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar een activiteit. Mayon zal dan voorlezen uit het boek ‘Klaas Vaak is boos!’, waarna de kinderen de tekeningen bij de expositie van Mayon bekijken. Tot slot gaan de kinderen creatief aan de slag. De activiteit vindt plaats in Facet Emmen centrum van 15.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en reserveren kan via de website.

Tiplijn