Expositie Door mijn Ogen bij Visio Hoogeveen

Expositie Door mijn Ogen bij Visio Hoogeveen

HOOGEVEEN - Vrijdag 19 april opent wethouder Mark Tuit de expositie Door mijn Ogen van Elly Schuurman bij Visio Hoogeveen.

Elly Schuurman is al vanaf jonge leeftijd zeer slechtziend. Met veel vallen en opstaan heeft Elly haar eigen weg gevonden en haar eigen stijl ontwikkeld. Elly neemt u tijdens de expositie graag mee in haar inspiratiebronnen, haar wereld en haar kunst. Op haar manier en door haar ogen.

Informatie
De expositie is van dinsdag 23 april tot en met donderdag 16 mei te bezoeken bij  Visio Revalidatie & Advies Hoogeveen. Elke dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Alle kunstwerken zijn voorzien van een audio-omschrijving. Als u hier gebruik van wilt maken, dient u zelf een smartphone en koptelefoon mee te nemen. Dit om verstoring voor cliënten te voorkomen. Aanmelden is niet noodzakelijk en de toegang is gratis.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Annelies Opmeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 43 88 87 80.

Datum: Dinsdag 23 april tot en met donderdag 16 mei
Tijd: Dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur
Locatie: Visio Revalidatie & Advies Hoogeveen, Het Haagje 133 te Hoogeveen
Kosten: Gratis toegang
Aanvullende informatie: Als u gebruik wilt maken van de audio-omschrijving dient u zelf een smartphone en koptelefoon mee te nemen.

Over Koninklijke Visio
Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, arbeid en wonen. Deze diensten zijn ook voor mensen die naast een visuele een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering. Ga voor meer informatie over Koninklijke Visio naar www.visio.org.

Tiplijn