Geslaagde actiemarkt Wolfsbos levert ruim 2100,- euro op voor het KWF Wolfsbos

Geslaagde actiemarkt Wolfsbos levert ruim 2100,- euro op voor het KWF

HOOGEVEEN - Woensdag 14 februari heerste er een gezellige drukte bij de Internationale Schakelklas van Wolfsbos. Er werd die middag een actiemarkt gehouden waarbij de opbrengst geheel naar het KWF kankerbestrijding ging.

De leerlingen en het personeel van de locatie ISK zijn al weken bezig geweest met de voorbereidingen. Maar ook collega’s en leerlingen van de overige locaties sloten aan om mee te helpen bij de voorbereidingen en verkoop.  

De door leerlingen zelfgemaakte spullen waaronder vazen, sleutelhangers, armbandjes, schilderijtjes, zeepjes, fotolijstjes en knijpertjes werden goed verkocht. Maar ook de ingebrachte boeken, knuffels, speelgoed en DVD’s waren populair. Verder konden er diverse spelletjes worden gedaan en kon het personeel zijn auto laten wassen. Er was zelfs een beautysalon ingericht waar haren geknipt en nagels gelakt konden worden. In het gezellige restaurant kon iedereen proeven van de lekkernijen die de leerlingen zelf gemaakt hadden.

Trekpleister was de verloting waar met dank aan een groot aantal plaatselijke bedrijven afwisselende prijzen zoals diverse tegoedbonnen, volle boodschappentassen,  geschenkpakketten, chocoladeharten en zelfs een gesigneerd voetbalshirt van FC Emmen te winnen viel.

Al met al was het een geslaagde middag waarbij €2166,- euro werd opgehaald voor het goede doel. Een mooi bedrag voor de start van het actiejaar van Wolfsbos. Het hele jaar zullen er meerde acties gehouden worden waarbij niet alleen geld opgehaald zal worden maar waarbij ook de bewustwording en impact van de ziekte centraal zal staan.

Tiplijn