Wollig Landleven Fair bij Hippisch Centrum Exloo: Een Betoverend Weekend vol Wol, Lifestyle en Streekproducten

Wollig Landleven Fair bij Hippisch Centrum Exloo: Een Betoverend Weekend vol Wol, Lifestyle en Streekproducten

EXLOO - Het Hippisch Centrum Exloo zal op 17 en 18 februari 2024 bruisen van gezelligheid en vakmanschap tijdens de Wollig Landleven Fair.

Het evenement, dat plaatsvindt van 11:00 tot 16:30 uur, belooft een betoverend weekend te worden, doordrenkt met de warmte van wol, de charme van lifestyle en de smaak van streekproducten.

Met gratis toegang voor bezoekers, biedt de Wollig Landleven Fair een unieke gelegenheid om kennis te maken met 120 gespecialiseerde exposanten op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten. Of je nu op zoek bent naar ambachtelijke wol producten, trendy lifestyle-items, homedecoratie, kleding, kunst of smakelijke streeklekkernijen, deze fair heeft voor elk wat wils.

Op het Foodplein kunnen bezoekers hun smaakpapillen verwennen, terwijl ze genieten van de livemuziek van singer-songwriter Ronald Nihot, bekend van The Voice Senior. Zijn betoverende klanken zullen de sfeer van het evenement versterken, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat.

"De Wollig Landleven Fair staat bol van gezelligheid, sfeer, passie en vakmanschap.  "We hebben ons best gedaan om een diverse selectie van exposanten samen te brengen die de rijke tradities van wol, lifestyle en streekproducten vertegenwoordigen. Bezoekers kunnen zich laten onderdompelen in de unieke sfeer en met prachtige vondsten naar huis gaan."

Toegang tot het evenement is gratis, en parkeren is slechts €3,- per auto. Het Hippisch Centrum Exloo biedt voldoende parkeergelegenheid voor een zorgeloze dag vol ontdekkingen.

Mis deze kans niet om een weekend vol ambacht, creativiteit en genot te beleven bij de Wollig Landleven Fair. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 17 en 18 februari 2024 in Hippisch Centrum Exloo.

Tiplijn