Eerste editie 'Netwerken op Hakken' 12 december in Emmen

Eerste editie 'Netwerken op Hakken' 12 december in Emmen

EMMEN - Netwerken op Hakken lanceert haar eerste editie in Emmen, gericht op het verbinden en versterken van vrouwelijke ondernemers.

Op dinsdag 12 december 2023, van 20:00 tot 22:00 uur, wordt een bijzondere avond voor vrouwelijke ondernemers georganiseerd in De Beeren Emmen. Het allereerste Netwerken op Hakken event in Emmen staat volledig in het teken van het verbinden, inspireren en ondersteunen van ondernemende vrouwen.

Waarom Netwerken op Hakken?
Netwerken op Hakken is een uniek platform voor vrouwelijke ondernemers die graag hun netwerk willen vergroten en zich willen verbinden met gelijkgestemde professionals. Dit laagdrempelige evenement biedt een ideale gelegenheid om op informele wijze andere ondernemende vrouwen te ontmoeten.

"Ik geloof in de krachtige verbinding die vrouwen met elkaar hebben. Het opbouwen van warme contacten, elkaar inspireren en zelfs ondersteunen is van onschatbare waarde," aldus de organisator. Tijdens het event staat de interactie tussen de deelnemers centraal. In plaats van een strikt programma krijgen de aanwezigen de ruimte om waardevolle gesprekken te voeren en te genieten van elkaars gezelschap.

Een avond vol mogelijkheden
Een van de hoogtepunten van de avond is de loting, waarbij diverse prijzen worden verloot die beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende ondernemers. Bij binnenkomst kunnen de aanwezigen hun visitekaartje inleveren en maken zo kans op deze prijzen. Bovendien krijgen de deelnemende dames de kans om kort het podium te betreden en zichzelf en hun bedrijf in de schijnwerpers te zetten. "Elkaar het succes gunnen maakt het ondernemen zoveel lichter en leuker!" voegt de organisator toe.

Praktische informatie
- Wat: Netwerken op Hakken - Eerste editie in Emmen.
- Wanneer: Dinsdag 12 december 2023.
- Tijd: 20:00 - 22:00 uur.
- Locatie: De Beeren Emmen.
- Host: Marjan van de Bult.

Vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar een informeel netwerkevenement waar verbinding en ondersteuning centraal staan, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke avond bij Netwerken op Hakken.

 

Tiplijn