Bushaltes langs de N858 worden verwijderd en verplaatst naar N386 Google Maps

Bushaltes langs de N858 worden verwijderd en verplaatst naar N386

DONDEREN - Van maandag 20 november tot en met vrijdag 8 december worden twee bushaltes langs de provinciale weg in Donderen verwijderd in opdracht van de Provincie Drenthe. De twee haltes langs deze N858 worden niet meer gebruikt en daarom weggehaald.

Aansluitend worden er twee nieuwe bushaltes met bushokje aangelegd langs de N386. Er is gekozen voor deze locaties, omdat dit de meest geschikte en veilige plekken zijn om in en uit te stappen. De weg blijft tijdens de werkzaamheden toegankelijk voor al het verkeer. Wel wordt een halve rijbaan afgezet, ter plaatse wordt het verkeer geregeld met verkeerslichten. 

Het kruispunt is voor voetgangers en fietsers afgesloten in verband met de veiligheid. Voor fietsers is er een korte omleidingsroute via de rotonde. Deze wordt met borden aangegeven. De aannemer probeert de werkzaamheden in een zo kort mogelijke periode uit te voeren, om de overlast zoveel mogelijk te beperken. 
 
Met vragen over deze werkzaamheden kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de Provincie Drenthe, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0592-365555.

Tiplijn