Veel vertraging rondom Emmen en Sleen vanwege afsluitingen vanwege EK wielrennen Google Maps

Veel vertraging rondom Emmen en Sleen vanwege afsluitingen vanwege EK wielrennen

EMMEN/SLEEN - Veel vertraging vandaag voor mensen die vanuit Sleen, Noord-Sleen of Klijndijk naar Emmen willen rijden. Veel wegen zijn afgsloten vanwege het EK wielrennen.

Het EK wielrennen begint morgen, maar vandaag vinden al trainingen plaats. Hierom zijn er rondom Emmen al enkele wegafsluitingen.

Vanuit Emmen en omstreken komen veel klachten binnen van automobilisten die niet op hun bestemming kunnen komen. Pakketbezorgers kunnen hun leveringen niet doen, en automobilisten zijn meer dan een uur bezig om van de ene naar de andere kant van Emmen te kunnen komen.

Hieronder een lijstje van afsluitingen van wegen de komende dagen:
N381 (Frieslandroute): tot en met donderdag 21 september tussen 7.00 uur en 18.00 uur.
- Ermerweg: van dinsdag 19 september tot en met donderdag 21 september tussen 7.00 en 18.00 uur.
- Odoornerweg: dinsdag 19 september tot en met donderdag 21 september tussen 7.00 en 18.00 uur. Ter hoogte van Klijndijk is de weg afgesloten voor verkeer richting Emmen-centrum. De rijbaan voor verkeer dat uit Emmen komt, is wel geopend.
- Een deel van de Hondsrugweg: de westelijke tunnelbuis wordt afgesloten tussen 7.00 en 18.00 uur. Het verkeer in beide richtingen gebruikt dan de oostelijke tunnelbuis.
- Westenesscherstraat, vanaf de kruising bij het Wapen van Emmen: van dinsdag 19 september tot en met donderdag 21 september.

Tiplijn