GaragePark opent park in Emmen met 90 boxen

GaragePark opent park in Emmen met 90 boxen

EMMEN - Garagepark lanceert morgen officieel hun park aan de Phileas Foggstraat 116 in Emmen. Op het park bouwde de marktleider op de begane grond in totaal 90 boxen die variëren van 17 tot 24 vierkante meter. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimten in de regio.

De nieuwe locatie in Emmen is het eerste park in de provincie. Hier organiseert GaragePark behalve de oplevering aan kopers en huurders, ook een open dag voor geïnteresseerden. Zij kunnen alleen nog boxen huren, want mede door de toenemende vraag naar garageboxen zijn alle verkoopvarianten al verkocht. “Ik ben blij dat we nu ook in Drenthe aanwezig zijn en hoop op een goede opkomst tijdens de open dag”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Geheel in het teken van de feestelijke opening is er een huuractie actief, waarbij de huur de eerste drie maanden gratis is. Wij verwelkomen de lokale ondernemers met plezier om tijdens de open dag op ons nieuwe park in Emmen te komen kijken. Uiteraard zullen onze adviseurs hier aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.’’ 

Ligging en veiligheid
Door de centrale ligging in Drenthe is Garagepark Emmen uitstekend te bereiken, bijvoorbeeld vanaf de A37 en via de provinciale wegen N391 en de N862. Naast de bereikbaarheid heeft de marktleider als altijd de benodigde veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Venema: ‘‘Veiligheid staat bij ons voorop. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ondernemers en zzp’ers 24/7 gebruik kunnen maken van hun garagebox en deze ook zorgeloos achter kunnen laten. Zo zorgen onze BORG-2 veiligheidsmaatregelen ervoor dat je met een gerust hart je spullen kunt achterlaten wanneer je zelf niet op het park aanwezig kunt zijn. Middels onze slimme camera’s kan de meldkamer direct meekijken als het alarm afgaat en de gepaste actie ondernemen.”

Groei
Na GaragePark Nijmegen is het park in Emmen alweer de tweede oplevering van 2023. Hier blijft het niet bij, want de open dag van GaragePark Malden staat gepland op 24 maart. Daarmee opent de marktleider het vierde park in de Gelderse provincie. Tegelijkertijd zoekt GaragePark door naar nieuwe grondposities. Venema: “Het succes van de locatie in Emmen duidt de groeiende behoefte aan betaalbare opslag- en werkruimten. Om aan deze behoefte te kunnen blijven voldoen, zijn wij voortdurend op zoek naar verdere uitbreidingsmogelijkheden. Wij houden ons aanbevolen voor kavels of onbenutte panden op bedrijventerreinen. Voor degene die ons de gouden tip geeft voor een beschikbaar kavel, bieden wij een beloning van drie procent courtage.’’

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4.000 garageboxen verspreid over ruim 40 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht.

Tiplijn