Workshop Bellen en Whatsappen met de Smartphone in Hoogeveen

Workshop Bellen en Whatsappen met de Smartphone in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Om mensen digitaal vaardiger te maken, organiseert de Bibliotheek Hoogeveen verschillende gratis workshops.

Op donderdagmorgen 2 februari organiseert de Bibliotheek een workshop ‘Bellen en Whatsappen met de Smartphone’. In de workshop krijgen de deelnemers uitleg over het gebruik van de Smartphone.

In feite is een Smartphone een kleine Tablet met de extra mogelijkheid dat je ermee kunt bellen. In deze workshop worden de onderwerpen behandeld die specifiek zijn voor de Smartphone of waar de Smartphone geschikt voor is. Denk aan het gebruik van de telefoon, onderhoud en gebruik van de contacten en Whatsappen.

Aan de orde komen o.a. de volgende onderwerpen:

- Bellen en sms'en
- Contacten op de smartphone
- Whatsappen

De Bibliotheek Hoogeveen geeft maandelijks een workshop. Er worden diverse onderwerpen behandeld, zoals een route plannen in Google Maps, werken met de telefoon, veilig updaten of bijvoorbeeld een online fotoboek in elkaar zetten. De lessen worden in samenwerking met SeniorWeb georganiseerd.

Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is verplicht. Aanmelden kan via telefoonnummer 0528-268131, via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via www.bibliotheekhoogeveen.nl.

Wanneer? 2 februari, 10.15 – 12.15 uur.
Waar?        Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27.