Zwembad Veenhuizen zoekt nieuwe vrijwilligers voor in de zomer

Zwembad Veenhuizen zoekt nieuwe vrijwilligers voor in de zomer

VEENHUIZEN - Het openlucht zwembad in Veenhuizen is voor de zomerperiode opzoek naar nieuwe vrijwillegers.

Als eerste zijn zij opzoek naar een toezichthouder.

Omschrijving:
"In ons gemoedelijke en overzichtelijke zwembad zijn we gastvrij voor iedereen die komt zwemmen en recreëren. Vriendelijkheid voor alles en duidelijke regels waar nodig. Zo houden we het voor iedereen gezellig! Ons rooster is voor het grootste deel al gevuld, maar er zijn nog gaten die we moeten vullen. We zijn in het bijzonder op zoek naar iemand die bereid is ook in de weekenden te werken. Verder hebben we nog mogelijkheden op dinsdagmiddag, donderdagochtend en vrijdagavond. Vind je het leuk om bij ons team te horen en ben je flexibel in je inzet, dan komen we graag met je in contact!".

Wat zij vragen:
• Enthousiasme
• Kennis van EHBO, of de bereidheid dit te leren
• Goede zwemvaardigheid (we doen jaarlijks een zwemtest met o.a. reddend zwemmen).

Wat zij bieden:
• Een gezellig en enthousiast team van badpersoneel
• Een passende vergoeding, of (als je dat wilt) een vrijwilligersvergoeding.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je mail met cv dan t.a.v. Koning, Voorzitter St. Zwembad Veenhuizen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met je op.


Korting verdienen op je abonnement in de zomer?
Als kioskvrijwilliger verkoop je toegangskaartjes, koffie, ijs en versnaperingen en je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Eigenlijk ben je dus gastheer of gastvrouw van het openluchtbad. Zonder een kioskvrijwilliger kan het zwembad gewoon niet open! Daarom zijn ze heel blij met de kioskvrijwilligers en hebben zij een aantrekkelijke regeling opgesteld:

- Bij minimaal 10 kioskdiensten verdien je 50% korting op een seizoensabonnement.
- Bij minimaal 5 kioskdiensten verdien je 25% korting op een seizoensabonnement.

De verdiende korting wordt aan het eind van het zwemseizoen aan je uitbetaald en is gebaseerd op de prijs van een persoonlijk abonnement in de voorverkoop.

Jongeren (vanaf 15 jaar) die goed kunnen rekenen kunnen zich aanmelden en verdienen €3,50 per uur. In lijn met onze regels vragen we van al onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Je hoeft hiervoor geen kosten te maken.

Voor meer informatie, en aanmelden als vrijwilliger mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Tiplijn