Te koop in Drenthe: rietgedekte villa

Te koop in Drenthe: rietgedekte villa "Sonnevanck" tussen het groen

NORG - Op werkelijk een prachtige plek, verscholen tussen het groen, staat deze prachtige rietgedekte villa "Sonnevanck". De woning is in circa 1936 gebouwd en staat op een kavel van in totaal bijna 4000m². Een unieke villa met enorme potentie verscholen tussen het groen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: hal/entree met de mooie authentieke tegeltjes op de vloer en een statige houten trap naar de verdieping. Via de hal is er toegang tot de meterkast, een ruime voorraadkelder, de keuken en de woonkamer. De woonkamer heeft een mooie eikenhouten gewaxte visgraat parketvloer, suitedeuren met glas in lood, openslaande deuren naar de tuin, een houtkachel en prachtige ramen rondom. De twee ronde erkers geven de woning een speels karakter, extra ruimte en voorzien in veel lichtinval. In de erker met de tegelvloer bevindt zich een luik welke toegang geeft tot de CV ketel en extra bergruimte. Vanuit de keuken heb je een mooi uitzicht op het achterliggende terras en de tuin. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok.

Eerste verdieping: op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, separaat toilet, badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel en een vaste kast. Vanuit de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning heb je toegang tot het balkon. De slaapkamer is verder voorzien van een schuifkastenwand en een vaste kast.

Tweede verdieping: royale, te verwarmen ruimte met een grote inloopkast met vaste wastafel. Deze ruimte biedt de mogelijkheid voor een extra slaap- of werkkamer. Garage/berging: via de keuken is deze ruimte te bereiken. De garage is voorzien van houten openslaande deuren, een vaste bergkast en een toilet. Toegang naar de tuin. Tuin: de parkachtige tuin met diverse vijvers ligt rondom de woning. Zon, schaduw, tuinieren, voetballen, lekker zitten, alles is mogelijk in deze royale tuin.

Zie: www.funda.nl/koop/norg/huis-42557477-langeloerweg-52