Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met ruime tuin en blokhut met veranda

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met ruime tuin en blokhut met veranda

EMMER COMPASCUUM - Slapen en baden op de begane grond! Ruime vrijstaande woning op een prachtige plek. Aan het einde van de straat loop of fiets je zo het natuurgebied in.

Daarbij is het centrum ook nog op korte afstand. De woning beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Het is gelegen in een doodlopend straatje, op loopafstand van het natuurgebied en achterzijde grenzend aan de landerijen, wat wil je nog meer?

Aan de achterzijde is in 1997 ruim 6 meter uitgebouwd. Hier is een ruime woonkeuken, 2e badkamer, slaapkamer en bijkeuken gerealiseerd. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van een rolluiken. In de achtertuin staat een mooie blokhut met veranda waar het tot in de late uurtjes goed vertoeven is. De vloer van de blokhut is geïsoleerd en er is elektra aangelegd.

Rechts van de woning is de aangebouwde garage met elektrisch bedienbare sectionaaldeur en daarachter nog een fietsenschuur. Deze zijn volledig uitgevoerd in spouw.

Indeling Zeer ruime entree aan de zijkant van de woning. Aan de rechterzijde komt u in de ruime woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur als koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken loop je de mooi aangelegde tuin in. Links van de entree bevindt zich de woonkamer. Deze is ruim (circa 36 m2) en de houtkachel is heerlijk in de winterdagen. De woonkamer is recent (2020) voorzien van nieuwe plafonds en nieuw stucwerk. Een lichte woonkamer met zicht over de landerijen en de nieuwbouw. Via de woonkamer kom je in de hal met trapopgang, hier zat eerder de voordeur. De nieuwe trap is geplaatst in 2018. Slaapkamer 1 met 1e badkamer. De 1e badkamer is voorzien van bad/douche, wastafel en gedateerd uitgevoerd. Apart toilet, gedateerd doch functioneel. Vanuit de centrale entree aan de zijkant is ook de 2e slaapkamer en 2e badkamer bereikbaar. Deze is voorzien van douche, toilet en wastafel. Keurig betegeld en voorzien van alle gemakken.

Eerste verdieping Via de op maat gemaakte, eikenhouten trap kom je op de overloop/vide met vaste kast (met Cv-ketel). 2 Ruime slaapkamers over de gehele breedte van de woning. Beide slaapkamers zijn te verduisteren middels de rolluiken.

Tuin Tuin rondom. Achtertuin op het noordoosten.

Bijzonderheden
-Nagenoeg volledig rolluiken;
-Nieuwe binnendeuren begane grond: 2018;
-Elektrische sectionaaldeur, circa 5 jaar oud;
-Cv-ketel lease, bouwjaar 2009;
-Grondwaterput aanwezig;
-Meerdere fruitbomen en een walnotenboom achter op het perceel;
-Vijver aanwezig.

Voor meer informatie en fotos klikt u op deze link.

Funda
Tiplijn