Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met drie paardenstallen en hooiopslag

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met drie paardenstallen en hooiopslag

EMMER COMPASCUUM - Soms komen er hele unieke plekjes te koop. Zo ook deze woning. Gelegen in een verkeersluw straatje, met daaraan maar een tweetal huizen en nagenoeg rondom landerijen.

Daarbij is de woning vanaf 2018 grondig gerenoveerd en aangepast aan moderne eisen van deze tijd. Tel daar het slapen en baden op de begane grond bij op, en het plaatje is compleet! Deze vrijstaande woning is gelegen op 2790 m2 eigen grond en de meerdere bijgebouwen maken het geschikt voor het houden van paarden en/of ander kleinvee. Het centrum van Emmer-Compascuum bereikt u binnen 5/10 minuten op de fiets. Hier vindt u de bakker, slager, supermarkt en alle andere denkbare voorzieningen.

Indeling Entree aan de zijkant van de woning. Vanaf de centrale entree en de hal zijn alle ruimtes bereikbaar. Vaste kast, berging en vernieuwd toilet. In de berging zit veel opbergruimte, de Cv-ketel en de meterkast. 3 Slaapkamers waarvan momenteel 1 in gebruik als kantoor. 2 van de 3 slaapkamers hebben de beschikking over een vaste kast. Luxe en nieuwe badkamer voorzien van ruime inloopdouche en wastafelmeubel. Bijkeuken met vaste kast en binnendoor naar de garage. Eetkamer en keuken. De keuken (voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast) is heerlijk licht door het kunststof dakraam. Woonkamer met nieuwe kunststof openslaande deuren. Vanuit de hal kom je bij het overdekte terras, gelegen op het Zuid-westen. Hier is het heerlijk in de schaduw zitten en genieten van de prachtige tuin. Deze heeft meerdere terrassen, bijzondere plekjes en doorkijkjes/paadjes.

Eerste verdieping
1e verdieping aan de achterzijde:
4e Slaapkamer met vaste kast.

1e verdieping aan de voorzijde:

Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Bijzonderheden
-Grondwaterbron aanwezig;
-Inpandige garage met dakisolatie en elektra;
-3 Paardenstallen en 1 opslag voor hooi/stro;
-Palletkachel ter overname;
-Carport moet nog verder worden afgemaakt.

Voor meer informatie en fotos kunt u op deze link klikken.

Funda
Tiplijn