Te koop in Drenthe: vrijstaande villa aan het water

Te koop in Drenthe: vrijstaande villa aan het water

EMMEN - Bent u al tijden op zoek om hét plekje te vinden? Zoek niet verder, en neem de tijd om deze woning eens te bekijken.

Deze vrijstaande villa is gelegen op een hoekkavel aan de Witrugspecht. Door de hoekligging heeft u hier, vanuit de tuin overal vrij uitzicht. Dit uitzicht is over het water of over de natuur. Dit betekent op de zomerdag vanuit eigen tuin of vanuit het fluisterbootje genieten van de prachtige omgeving en met een beetje goede winter betekent dit vanaf de eigen aanlegsteiger heerlijk schaatsen.

Aan de voorzijde ligt het huis mooi besloten en aan een rustige straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Daarnaast biedt de woonwijk ruime voorzieningen welke allemaal goed bereikbaar zijn. Zo is een winkelcentrum, basisschool en treinstation vlot te bereiken. Ook is het centrum van Emmen in ca. 10 autominuten bereikbaar. Werkt u verderop in het land? Dan is dit ook geen probleem; de oprit naar de A37 is binnen 5 minuten aan te rijden.

Het huis zelf is kwalitatief hoogwaardig gebouwd in 1996, heeft de uitstraling van een landhuis en biedt een grote inpandige garage en een vrijstaande houten berging. De huidige eigenaren hebben bijna 25 jaar met ontzettend veel plezier en zorg het huis bewoond en dit laat zich zien. Zo wordt jaarlijks het schilderwerk van de kozijnen bekeken en waar nodig onderhouden; zijn er in 2017 nog 12 zonnepanelen geplaatst wat nu resulteert in een voorschot van € 105,- per maand. Ook de keurig aangelegde en verzorgde tuin met 3 aanlegsteigers onderstrepen dit.

Begane grond:

entree/hal; uitgebreide meterkast; toilet met fontein; woonkamer met open haard en 2 dubbele tuindeuren die toegang bieden tot de achtertuin; half open keuken met een keuken in L-opstelling welke is v.v. een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en een combi-magnetron; bijkeuken met bergkast en aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger en tot slot een binnendoor naar de garage. De garage is voorzien van elektra, water en verwarming en biedt een elektrisch te bedienen sectionaldeur.

Verdieping:

Ruime overloop; 4 grote slaapkamers waarbij de ouderslaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand; badkamer met douchecabine, ligbad, hangend toilet en 2 wastafels.

Zolder:

Middels een vlizotrap is er een grote bergzolder bereikbaar, hier hangt de omvormer voor de zonnepanelen en is de mechanische ventilatiebox geplaatst.

Info:


- bouwjaar 1996;
- volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- in de woonkamer ook elektrische verwarming aanwezig;
- open haard;
- 12 zonnepanelen;
- verwarming middels CV-ketel (Intergas HRE, bouwjaar 2017, in eigendom);
- begane grond voorzien van een eiken parketvloer;
- inductiekookplaat vervangen in 2019;
- koelkast vervangen in 2018;
- combi-magnetron vervangen in 2014;
- achtertuin op het Zuiden en Oosten;
- 3 aanlegsteigers.

Voor meer informatie en fotos kunt u op deze link klikken.

Tiplijn