Te koop in Drenthe: landelijk gelegen woonboerderij

Te koop in Drenthe: landelijk gelegen woonboerderij

ELIM - Verkoop bij inschrijving: een landelijk gelegen woonboerderij met agrarische bijgebouwen en cultuurgrond.

Een ruim woonhuis met vele mogelijkheden voor extra kamers. Het woonhuis is voorzien van een geïsoleerd dak met nieuwe geglazuurde dakpannen en waar nodig een nieuwe draagconstructie. De deelruimte is voorzien van een stalen spant met nieuwe houten gordingen en een betonvloer. De elektrische installatie is grotendeels aangepast. De woonkeuken is voorzien van twee spoelbakken, 4-pits gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap en een vaatwasmachine.
De bestemming is: "agrarisch".

Indeling
entree/ slaapkamer/ woonkamer/ woonkeuken/ bijkeuken met zij-ingang/ tussengang/ toilet/ badkamer voorzien van vaste wastafel, wandtoilet, douche en designradiator/ inloopkast met c.v.-ketel/ twee vaste kasten/ deelruimte.

Eerste verdieping
overloop/ vier slaapkamers waarvan één met dakkapel/ badkamer voorzien van vaste wastafel, ligbad met douche en dakkapel.

Bijzonderheden
Algemene technische gegevens woonhuis:
Bouwjaar: 1974.
Gevels: in spouw gemetseld.
Isolatie: grotendeels dubbelglas en dakisolatie.
Verwarming: door middel van cv-combiketel Remeha.
Inhoud: ca. 1.276 m³.
Woonoppervlak: ca. 142 m².

Bijgebouwen:
Garage: Afmeting: 7 m x 7,5 m.
De aangebouwde dubbele garage is voorzien van kanteldeuren en een inloopdeur. Het zadeldak is met asbesthoudende golfplaten gedekt.

Hollandse stal: Afmeting: 29 m x 23 m.
Bouwjaar: circa 1954.
Bouwaard en constructie: houten gebinten en spantwerk.
Dak: zadeldak met asbesthoudende golfplaten gedekt.
Vloer: betonvloeren.
Gevels: halfsteensmuren gedeeltelijk in spouw uitgevoerd.
Deuren: houten schuif- en inloopdeuren.
Globale onderhoudstoestand: matig.
Melktanklokaal

Schuur gedeelte naast Hollandse stal: Dit gedeelte werd voorheen gebruikt voor huisvesting jongvee en opslag van hooi, stro en veevoer.

Er is een ruime erfverharding rondom de boerderij met een totale oppervlakte van circa 1.350 m² (betonklinkers). De twee varkensstallen en de kapschuur zijn niet meer functioneel en zijn sloopwaardig.

Cultuurgronden: Achter de bedrijfsgebouwen en erf ligt aaneensluitend een perceeltje grasland van circa 0,4340 hectare. Naast de boerderij ligt een perceel grasland van 0,6820 hectare. Aan de Jeulenwijk is een perceel grasland gelegen van 1,2010 hectare, totaal is er aan cultuurgrond circa 2,3170 hectare aanwezig.

Er zijn erfdienstbaarheden gevestigd. Via het erf hebben minimaal 3 particulieren recht van weg om te komen en te gaan naar hun woning op de Brandligtswijk. Tevens zijn er bodemrapporten aanwezig van de Brandligtswijk en Jeulenwijk.

Zie: www.funda.nl/koop/elim/huis-88897930-brandligtswijk-6