Te koop in Drenthe: luxe appartement met eigen jacuzzi

Te koop in Drenthe: luxe appartement met eigen jacuzzi

ZUIDLAREN - In 2006 is het café restaurant Welte en bioscoop compleet verbouwd met aan de voorzijde een nieuw restaurant en aan de achterzijde een volledig nieuw appartementencomplex. Het complex bestaat uit vijf zelfstandige luxe appartementswoningen met eigen garagebox op afgesloten terrein.

Het luxe appartement op de eerste etage met verdieping wordt nu te koop aangeboden. De eerste bewoner vertrekt na vijftien jaar in alle luxe en comfort te hebben gewoond in deze unieke woning, pal in het centrum van het Brinkdorp Zuidlaren.

Winkels, horeca, terrassen, bushalte, alles vindt u om de hoek. De rust behoudt u binnen.

Indeling:

Het riante appartement met huisnummer 1e is gelegen op de eerste en bovenste etage en is via de centrale entreehal bereikbaar middels een trap en via de lift.

Indeling appartement:

Vanuit uw eigen entree komt u in de royale en sfeervolle woonkamer met vide. De woonkamer is straatgericht, voorzien van een ruime loggia (ca 13m2) en staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt gelegenheid om heerlijk na te tafelen. Mooi detail in het woongedeelte is de vide die niet alleen de etages met elkaar verbindt maar ook zorgt voor veel natuurlijk lichtinval.

Tevens vindt u o.a. op de eerste etage het gastentoilet, een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kastenwand en een eigen luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een jacuzzi, aparte douche, dubbele wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot een tweede loggia.

De bovenetage beschikt over een multi bruikbare ruimte, een ruime slaapkamer (ca 16m2), een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast zijn er nog een tweetal bergingen.

Voor de verdere indeling en maten van dit prachtige appartement verwijzen wij u naar de aangehechte plattegronden.

Kenmerkend:
* de plafondhoogtes op de eerste woonlaag (2.67m) en de bovenste woonlaag (2.61m) die met de vide de indruk geven van een woonboerderij.
* Zeer luxe en hoogwaardige afwerking.
* Zicht op de bruisende Stationsweg en Brink (loggia woongedeelte, de achterliggende Brink (kamer bovenetage) en het binnenterrein (loggia slaapkamer).
* Rietgedekt.
* Vloerverwarming op eerste woonlaag.
* Ruitenwand vide af te sluiten met een op maat gemaakt rolluiksysteem (el. bediening).
* Comfortabele zonwering in loggia.
* Volledige isolatie.
* modern videofoonsysteem voor gewenste privacy.
* servicekosten € 267,00 per maand

Woonomgeving:
Zuidlaren heeft een gezellig winkelcentrum met naast een leuk en gevarieerd winkelbestand diverse horecagelegenheden. Voorts biedt Zuidlaren een tal van recreatiemogelijkheden. Het nabijgelegen bosrijke natuurgebied de Drentsche Aa is zeer aantrekkelijk voor fietsliefhebbers en wandelaars. Het vlakbij gelegen Zuidlaardermeer leent zich goed voor waterrecreatie. Bovendien ligt Zuidlaren gunstig ten opzichte van de stad Groningen en Assen en is voor forensen uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ook beschikt het dorp over diverse basisscholen, vele sportverenigingen een sporthal en een subtropisch zwembad.

Zie: www.funda.nl/koop/zuidlaren/appartement-42439912-verlengde-hondsrugstraat-1-e