Te koop in Drenthe: royale stijlvolle vrijstaande woning met aanbouw

Te koop in Drenthe: royale stijlvolle vrijstaande woning met aanbouw

DWINGELOO - In de rand van het dorp Dwingeloo gelegen ROYALE STIJLVOLLE VRIJSTAANDE WONING met AANBOUW en besloten tuin op 453 m² grond. Oorspronkelijk bouwjaar 1949, maar in 2013 geheel gemoderniseerd, geïsoleerd en vergroot.

Indeling: sfeervolle hal/entree met glas in lood raampartijen, modern toilet met fontein, royale en zonnige woonkamer met vrij uitzicht en schouw, vaste kast en toegang tot de kelder. Sfeervolle onder architectuur gerealiseerde uitbouw met daarin een fraaie woonkeuken (2013) met eiken gebinten, glaspartijen en uitzicht op de tuin. De woonkeuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur; 6-pits fornuis met dubbele oven, afzuigkap, vaatwasser en een dubbele koelkast. Deze geweldige woonkeuken is tevens voorzien van vloerverwarming, een houtkachel en openslaande deuren naar de veranda en de tuin. Eveneens in de uitbouw gelegen volledig geïsoleerde bijkeuken/berging met witgoedaansluitingen, aanrecht en tuindeur.

1e verd.: overloop met dakkapel, vaste kast en werkplek, 3 slaapkamers waarvan 1 is voorzien van vaste kasten en een badkamer met bad, toilet en wastafelmeubel en een masterbedroom met vaste kasten, hoogtewerking en een privé badkamer-en-suite voorzien van inloopdouche en wastafel.

2e verd.: middels een vlizotrap bereikbare bergzolder.

Achter deze fraaie en goed geïsoleerde woning is een zonnige besloten tuin met veranda, berging en meerdere terrassen waar u heerlijk kunt genieten van de lange zomeravonden, aanwezig. De woning is in 2013 geheel gerenoveerd, geïsoleerd, voorzien van een nieuwe meterkast en is vorig jaar geheel geschilderd.

Het geheel is gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht maar toch nabij alle voorzieningen. Op nog geen 5 minuten fietsen bevind zich Nationaal Park Dwingelderveld waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Kortom een ruime instapklare woning met authentieke elementen aan de rand het leuke dorp Dwingeloo alsmede het Dwingelderveld.

Laat u verrassen door deze prachtige sfeervolle woning op een fantastische locatie en maak een afspraak!

Tiplijn