Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met garage en grote tuin

Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met garage en grote tuin

BEILEN - Op een fraaie locatie, nabij het centrum gelegen, onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE VILLA met GARAGE en prachtige tuin.

De villa is gebouwd in 1988 op een perceel van 1.302 m2. Op de begane grond bevinden zich o.a. een lichte slaapkamer met toegang tot de tuin en een badkamer.

INDELING: begane grond
Overdekte entree en hal met toilet, meterkast, grote inloopkast en trapopgang naar de verdieping. De ruime living met gashaard heeft een prachtig zicht op de royale besloten achtertuin, die door een grote schuifpui op eenvoudige wijze toegankelijk is. Vanuit de hal en de woonkamer is er toegang tot de keuken. De (Miele) keuken is voorzien van inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser (Miele) en een deur naar de achterentree/bijkeuken met aanrecht en gootsteen, met toegang tot inpandige berging.

Vanuit de ruime, centrale hal is er toegang tot een gang met ingebouwde kastenwand. In deze gang bevinden zich deuren naar de slaapkamer met toegang tot de tuin, badkamer die voorzien is van dubbele wastafel, ligbad, separate douche en toilet én een separate, grote wasruimte met o.a. witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: Ruime overloop met ingebouwde opbergruimtes, 3 grote slaapkamers en een 2e badkamer met douche, wastafel en toilet. Tevens is er nog een ruime berging en een aparte ruimte met cv- ketel aanwezig.

INFO:
- het woonhuis is optimaal op de kavel gesitueerd qua ruimte en bezonning.
- de woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de royale tuin met veel privacy
- de begane grond is voorzien van een natuursteenvloer met vloerverwarming
- de oprit biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s
- ligging nabij het centrum en uitvalswegen
- ruime vrijstaande garage (ca. 27 m2) biedt veel bergruimte en directe toegang tot de tuin.

Deze fraai vormgegeven traditioneel gebouwde villa is gelegen op korte afstand van alle voorzieningen die het dorp Beilen biedt. Waaronder het dorpscentrum, buurthuis, supermarkten, speelvoorzieningen, basisscholen en sportvoorzieningen. Ook diverse unieke natuurgebieden liggen op korte afstand van de woning. Dit alles in combinatie met de goede bereikbaarheid maken het dorp Beilen tot een gewilde woonplek.

Zie: www.funda.nl/koop/beilen/huis-42439572-asserweg-11

Tiplijn