Te koop in Drenthe: ideale vrijstaande gezinswoning met ruime tuin en vier slaapkamers

Te koop in Drenthe: ideale vrijstaande gezinswoning met ruime tuin en vier slaapkamers

BEILEN - Deze vrijstaande woning staat op een prachtige plek in de wijk Nagtegael met vrij uitzicht over het Linthorst Homankanaal in Beilen.

Met een woonoppervlak van ca. 156m2, 4 ruime slaapkamers, een nette keuken en moderne badkamer is het uitermate geschikt voor een gezin. De brede tuin met verschillende zitjes maken het plaatje compleet.

De woonwijk Nagtegael is een groene, kindvriendelijke wijk op fietsafstand van het centrum van Beilen. Hier zijn een tal van voorzieningen, zoals supermarkten, basisscholen, voortgezet onderwijs, (sport)verenigingen, zwembad en een NS-station. De wijk kenmerkt zich door het vele groen in combinatie met waterpartijen. Het natuurgebied Ter Horsterzand ligt op loopafstand.

BEGANE GROND

Entree in hal met toilet, meterkast en trapopgang. De ruime L-vormige woonkamer (ca. 41m2) heeft aan de voorzijde een grote erker die zorgt voor volop lichtinval. De gehele begane grond heeft een sfeervolle houten vloer. De half open keuken (ca. 15m2) is voorzien van een koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap in een schouw en een combi-oven. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met een aansluiting voor het witgoed en achteringang. Aan de achterzijde van de woonkamer geven dubbele tuindeuren toegang tot de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING

Ruime en lichte overloop met 3 royale slaapkamers (ca. 18m2, ca. 12m2 en ca. 11m2) waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. De moderne badkamer is voorzien van ligbad, douche, brede wastafel, designradiator en een tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING

De via een vaste trap te bereiken 2de verdieping heeft een overloop met volop bergruimte en de vierde slaapkamer. In 2016 is de woning voorzien van een dakkapel aan de voorzijde waardoor hier een ruime kamer is gerealiseerd.

TUIN

De brede achtertuin biedt meer dan voldoende privacy. Door de gunstige ligging op de kavel heeft de woning ook aan de zijkant nog een royale tuin met een sfeervol terras met buitenkeuken.

GARAGE

De vrijstaande stenen garage is voorzien van elektra. Het is mogelijk met meerdere autos op eigen terrein te parkeren.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN


- Royale woning uit 2009 die zo te betrekken is;
- Nette keuken en moderne badkamer;
- Woning is op een zeer hoog niveau afgewerkt en is volledig geïsoleerd;
- Zeer goed onderhouden o.a. buitenschilderwerk van 2020;
- Brede achtertuin met volop privacy:
- Op fietsafstand van diverse voorzieningen en nabij Ter Horsterzand.

Voor meer informatie en fotos over deze woning klikt u op deze link.

Tiplijn