Te koop in Drenthe: vrijstaand woonhuis op perceel van 4.610 m²

Te koop in Drenthe: vrijstaand woonhuis op perceel van 4.610 m²

ZWARTEMEER - Op prachtige plek gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage, carport, overkapping en fraai aangelegde siertuin. Deze oorspronkelijk in 1920 gebouwde woning is in de jaren 70 volledig vakkundig gerenoveerd en grotendeels gemoderniseerd en verkeert in een prima staat van onderhoud.

De woning beschikt over onder andere een straatgerichte, sfeervolle en lichte woonkamer met houtkachel, open keuken v.v. nette inbouwkeuken en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de verdieping. Het geheel is gelegen aan vis- en vaarwater en nabij alle voorzieningen van het dorp Zwartemeer op een perceel van maar liefst 4610 m2.

In de zonnige nagenoeg volledig met groen omsloten tuin heeft u volop privacy, meerdere zitjes en geniet u van alle natuurschoon om uw heen. Parkeren op eigen terrein is ruim voldoende aanwezig met als extra een carport en stenen garage. Het zal u aan weinig tot niets ontbreken.

INDELING

Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer, open keuken met inbouwkeuken v.v. diverse inbouwapparatuur, moderne badkamer met douche en wastafel, achterhal. Verdieping: overloop, 2 slaapkamers waarvan 1 royaal en daardoor deels gesplitst middels een wand. Overig: vrijstaande stenen garage met zolder en deels onderkelderd, overkapping en carport.

OMGEVING

In Zwartemeer vindt u alle voorzieningen zoals scholen, winkels, sportaccommodaties en een rijk verenigingsleven. Zwartemeer ligt op 10 autominuten van Emmen, ligt op slechts 5 autominuten van de vierbaansweg A37 en enkel een paar minuten van Klazienaveen en heeft daarnaast een beschermd natuurgebied met prachtige wandel- en fietspaden. Wat te denken van het nabijgelegen natuurgebied ‘Het Bargerveen’. Een natuurgebied van Staatsbosbeheer van maar liefst 2.100 hectare groot wat grotendeels nog bestaat uit hoogveen. De tijd lijkt hier echt stil te staan en een oase van rust…. Onthaasten in optima forma.

INFO


- bouwjaar ca. 1920
- woonoppervlakte ca. 106m²
- inhoud woonhuis ca. 397m³
- totaal perceeloppervlak 4610m², het betreft 2 percelen van 1590m² (wonen) en 3020m² (agrarisch)
- dak-, vloer- en muurisolatie
- grotendeels dubbele beglazing
- schilderwerk extern 2018
- kozijnen vernieuwd 1975
- nieuwe buitenmuur met spouw en isolatie 1975
- keuken (2016) en sanitair (2017)
- cv-ketel Nefit 2003
- gelegen aan vis- en vaarwater
- vrij uitzicht vanuit de woonkamer over het water
- aanvaarding in overleg, korte termijn mogelijk

Voor meer informatie en fotos kunt u op deze link klikken.

Funda
Tiplijn