Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met serre en 807 m² eigen grond

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met serre en 807 m² eigen grond

ELP - Optimaal genieten van het Drentse landschap in deze vrijstaande woning met serre op een prachtige plek in Elp.

Het pittoreske esdorp Elp is gelegen tussen Westerbork, Schoonoord en Grolloo. Aan de rand van het dorp, op een absolute toplocatie, treft u dit fraaie woonhuis aan dat is gelegen op een kavel van 807 vierkante meter eigen grond.

Vanuit de woon- en slaapkamer heeft u vrij uitzicht over de landerijen. En plek waar paarden en schapen het kenmerkende Drentse zandlandschap sieren. Dankzij de aanwezigheid van slaapkamer / kantoor én een badkamer op de begane grond is het huis volledig levensloopbestendig. Daarnaast is de woning goed geïsoleerd, hetgeen heeft geresulteerd in een keurig label A.

De indeling is als volgt:

Begane grond: hal met vide en toegang tot het toilet, slaapkamer / kantoor en badkamer welke is voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet. De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen die deze ruimte telt. De volledig in kunststof uitgevoerde serre vormt een aangename toevoeging in alle opzichten het het woongenot op de begane grond. In directe verbinding met de woonkamer bevindt zich de half open keuken (2010) die voorzien is van inbouwapparatuur. De bijkeuken, berging (voormalige garage) en aangebouwde garage maken dit geriefelijke woonhuis helemaal compleet.

Eerste verdieping: ruime overloop, tweede toilet met fonteintje, twee riante slaapkamers waarvan één voorzien van loggia. Ook op deze verdieping is het uitzicht magnifiek.

De tuin rondom is keurig aangelegd en onderhouden. Op elk moment van de dag is er een plek in de zon en in de schaduw te vinden.

Uw autos en overige voertuigen parkeert u veilig uw eigen oprit. Dankzij de aanwezigheid met een garage, bijkeuken en extra berging heeft u een zee aan bergruimte.

Bent u enthousiast geworden? Kom dan kijken. De makelaar nodigt u van harte uit voor een bezichtiging.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie en fotos klikt u op deze link.

Tiplijn