Twee-onder-een kap woonboerderij met 848 m2 grond te koop in Smilde

Twee-onder-een kap woonboerderij met 848 m2 grond te koop in Smilde

SMILDE - Aan de rand van het dorp Smilde, aan de Drentsche Hoofdvaart, staat deze twee-onder-een kap woonboerderij op een perceel van ca. 848m2 eigen grond. De woning is keurig onderhouden en heeft aan de voor- en achterzijde een vrij uitzicht.

De woning ligt op fietsafstand van het centrum van Smilde. Hier zijn tal van voorzieningen, zoals supermarkten, basisscholen, (sport)verenigingen en een zwembad. Assen met haar stadsvoorzieningen en uitvalswegen, zoals de A28, zijn op circa 10 minuten rijden met de auto.

Indeling begane grond:

Entree in hal (ca. 3m2), woonkamer met volop lichtinval (ca. 34m2). De dichte keuken (ca. 8m2) heeft zicht op de tuin en is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en volop bergruimte. Aan de achterzijde van de woning is een ruime bijkeuken (ca. 12m2) met aansluiting voor het witgoed. De badkamer op de begane grond is eenvoudig en voorzien van een ligbad/douche en een vaste wastafel. De aansluiting voor een separate douche is aanwezig. Het toilet is apart.

Verdieping;

Overloop met drie slaapkamers waarvan twee zijn voorzien van een grote dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 11m2, de tweede slaapkamer ca. 7m2 en de slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 5m2. De kleinste kamer is voorzien van een velux dakraam. Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Tuin:

Er ligt aan de zij- en achterkant van de woonboerderij een besloten tuin.

Garage

Ruime vrijstaande houten garage ca. 30 m² met sfeervolle overkapping van ca. 7 m². De garage heeft een vliering en is voorzien van elektra. Toegang middels openslaande deuren en loopdeur.

Er is recht van overweg gevestigd voor achtergelegen landbouwgrond. Het energielabel geeft een slechter beeld dan je op basis van de isolatie zou verwachten, meer informatie hierover ontvangt u van de makelaar.


- Ruime gezinswoning met 3 slaapkamers;
- Landelijk gelegen met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht:
- Zeer goed onderhouden woonhuis, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, dakgoten en gevelbekleding;
- Vrijstaande grote garage of hobbyruimte;
- Riante tuin met name aan de achterzijde van de woning;
- Nabij voorzieningen en diverse natuurgebieden.

Meer informatie over deze woning, en meer fotos, zijn te vinden via deze link.

Funda
Tiplijn