Te koop in Drenthe: Gemoderniseerde vrijstaande luxe villa met een royale besloten tuin

Te koop in Drenthe: Gemoderniseerde vrijstaande luxe villa met een royale besloten tuin

ZUIDLAREN - Op één van de mooiste plekken, aan de rand van het centum van Zuidlaren gelegen, gemoderniseerde vrijstaande luxe villa. Deze woning beschikt over een royale besloten tuin met diverse terrassen, een terrasoverkapping voorzien van relax ruimte en een dubbele carport met berging.

Verder beschikt deze villa over een woonkeuken, royale woonkamer met vrij uitzicht, prachtige slaapkamer met openslaande deuren naar het terras, luxe badkamer en een werk/studeerkamer op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een dakterras. De woning heeft een woonoppervlakte van 230m2 en staat op een ruim perceel van 1055m2. Het huis is gebouwd in 1927 en in 1972 verder uitgebouwd en is vanaf 2017 compleet gerenoveerd en energie zuiniger gemaakt d.m.v nieuwe beglazing, spouwmuurisolatie en 20 zonnepanelen.

Indeling:
Begane grond: Entree in de hal met grandeur voorzien van een wenteltrap en entree naar de werk/studeerkamer (ca 21 m2), toilet en ruime kelder. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer van ca. 41 m2 voorzien van open haard en sfeervolle shutters voor de ramen. De woonkeuken is erg ruim en sfeervol en zowel in de woonkamer als de keuken ligt een houten vloer(white-wash), welke is door gelegd richting de hal. De keuken is voorzien van kookeiland, apparatuurwand met dubbele oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, 6 pits gaskookplaat en afzuigkap. In 2017 is de bijkeuken aangebouwd, deze zorgt ervoor dat het voorste- en achterste deel van de woning nu verbonden zijn. In het achterste deel welke aan de achtertuin grenst bevindt zich een hele ruime slaapkamer met bergzolder, openslaande deuren en een zeer luxueuze badkamer (2019) met ruime douche, douchepaneel en extra handdouche, vrijstaand ligbad met 2 grote dakvensters, televisie aan de wand, wastafelmeubel met 2 waskommen en inbouw kranen.

1e Verdieping:
Middels de wenteltrap in de hal bereikt u de verdieping met sfeervolle houten vloer. Voorzien van 3 royale slaapkamers (ca. 9, 12 en 13 m2) ,waarvan één met vaste kast, badkamer voorzien van toilet, douche, wastafel en een dakterras (ca. 20 m2).

De tuin is met zorg aangelegd en biedt veel privacy waar je heerlijk kunt genieten van de rust en stilte. Aan de zijkant van de woning is een royale carport gesitueerd die ruimte geeft voor twee autos en een fietsenberging. In de achtertuin zijn diverse terrassen waarvan één bij de vijverpartij voor de zwoele zomeravonden en een overdekt terras met een extra af te sluiten ruimte, welke is voorzien van openslaande deuren en dubbel glas. Deze ruimte kan tevens fungeren als extra werkruimte.

Bijzonderheden:
* Centrale ligging, nabij uitvalswegen N34 /A28 en op fietsafstand van het mooie centrum van Zuidlaren!
* 20 zonnepanelen, spouwisolatie uit 2021 en nieuwe beglazing.
* Royale woonkamer en woonkeuken.
* Twee slaapkamers en luxe badkamer op de begane grond.
* Wonen in een groene omgeving met rust en ruimte maar toch nabij alle voorzieningen.

Kortom een fijn familie huis met een prettige indeling in een heerlijk groene woonomgeving in het centrum Zuidlaren.

Voor meer informatie en fotos zie: https://www.funda.nl/koop/zuidlaren/huis-42412818-mensinge-1/.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn