SPIJKERBOOR - Vrijstaand woonhuis met een zeer ruime vrijstaande atelierruimte en een inpandige dubbele berging gelegen op een perceel van 709m2. De woning is aan de rand van het dorp gelegen en heeft aan de achterzijde een schitterend uitzicht over de landerijen (het Drents Landschap en de Hunzevallei tussen Groningen en Assen).

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en trapopgang; toilet met fontein in lichte kleurstelling; ruime L-vormige woonkamer met haard, leistenen vloer en vloerverwarming; half open moderne keuken voorzien van een 5 pits gaskooktoestel, wasemkap, oven en vaatwasser met openslaande deuren naar het terras; bijkeuken met wasmachineaansluiting, vaste kast met combi-oven en koelkast en achter entree; doorgang naar de dubbele berging. Middels een vaste trap is er toegang tot de..


Eerste verdieping:
Overloop; vier ruime slaapkamers; tweede toilet met fontein; badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap te bereiken zolderruimte.

Verdere info:
De vrijstaande houten atelierruimte met overkapping ligt op het noordwesten en is voor vele doeleinden geschikt, bijvoorbeeld voor werken aan huis of kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van eigen cv-ketel uit 2016.

Omgeving:
Spijkerboor is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven, wat is gelegen te midden van natuurgebied De Breevenen. In dit natuurgebied is de oorspronkelijke meandering van de rivier De Hunze hersteld. Hierdoor is een uitgestrekt vogelbroedgebied ontstaan, waar tevens een beverpopulatie is gehuisvest. Door het gebied lopen diverse wandel en-fietspaden. Op enkele kilometers afstand is het dorp Annen gelegen, hier kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Voor meer foto's en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/spijkerboor-dr/huis-42488805-veenweg-19/.

Spinning loader