RAVENSWOUD - Middenin de driehoek Leeuwarden – Groningen – Zwolle en op nog geen 15 kilometer van Assen (Kloosterveen) vind je deze parel in de landerijen tussen Appelscha en Ravenswoud.

Deze prachtige woonboerderij bereik je aan het einde van een eigen oprijlaan van bijna 150 m2. Het huis biedt ongeveer 210 m2 woonoppervlak en staat op een royaal perceel van 6.880 m2, waarvan ongeveer een halve hectare weiland. Daarnaast diverse terrassen, overkappingen en loungeplekken om van de zon en het uitzicht te genieten.

De omgeving is ronduit schitterend. Waar je ook bent, het uitzicht is vanuit elke plek in de woning adembenemend. Vanuit de volledig glazen tuinkamer of vanuit de woonkeuken geniet je elke dag van de natuur om het huis. Parelhoenders, reeën, roofvogels en regelmatig zelfs ooievaars…. De woning staat op steenworp afstand van Nationaal Park Fochteloërveen. Fiets je de andere kant op, dan kom je vanzelf in Nationaal Park Drents Friese Wold.

De indeling is even plezierig als comfortabel. Vanuit de fraai aangelegde tuin betreed je via de tuinkamer het huis, de hal biedt toegang tot het toilet, de witgoedkamer en de slaapkamer op begane grond, de badkamer is luxe en tijdloos uitgevoerd met een vrijstaand ligbad, grote inloopdouche, zwevend toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel. De woonkamer sluit via dubbele openslaande deuren aan op de luxe woonkeuken met grote glaspartijen. Vanuit de open keuken is de veranda bereikbaar, hier heeft de eigenaar zijn yacuzzi en stoomdouchecabine opgesteld. Op de verdieping van de woning zijn nog twee royale slaapkamers, waarvan 1 met wastafel en toilet en beide met een grote dakkapel.

Bent u op zoek naar rust, ruimte en comfort? maak dan gerust even tijd vrij om deze prachtige woning te bekijken, dan doen wij dat ook!

Kenmerken:
- vrijstaande woning (woudboerderij), volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en gerestaureerd;
- carport voor 3 auto's, parking voor meerdere auto's, vrijstaande houten garage;
- circa 210 m2 woonoppervlak, 6.880 m2 perceel waarvan circa 5.000 m2 weiland;
- rondom vrij uitzicht;
- dichtbij natuurgebieden;
- centraal in Noord Nederland, kleine afstand naar de aansluitingen op de N-381 en de A-28;
- glasvezel internet, thuiswerken is geen probleem.

Zie: www.funda.nl/koop/ravenswoud/huis-42475476-meester-lokstraat-10-a

Spinning loader