Te koop in Drenthe: Prachtige extra luxe 10 persoons villa

Te koop in Drenthe: Prachtige extra luxe 10 persoons villa

EXLOO - In één van de meest geliefde recreatieprovincies is in 2019 deze luxe recreatievilla gebouwd.

De villa wordt reeds verhuurd, dus u kunt direct van luxe en rendement genieten. Deze recreatiewoning wordt exclusief BTW aangeboden.

Puur Exloo staat voor aandacht voor rust, kwaliteit, comfort en privacy. Ontdek een plek omringd door oneindige heidevelden, dichte bossen en uitgestrekte veengebieden. Geniet van de prachtige landschappen langs verschillende wandel- en fietsroutes, de authentieke Drentse dorpjes, het prachtige Hondsruggebied of duik de geschiedenis in bij het Hunebedcentrum in Borger. In de buurt van het vakantiepark vindt u tal van restaurants waar u terecht kunt voor een lekkere lunch of uitgebreid diner.

Deze 10 persoons villa (type 10EL2) is gelegen op een perceel van maar liefst 740 m2 eigen grond. Het betreft een van de enkele villa’s die zijn gebouwd in de (honds)rug op het park waardoor het souterrain bijzonder aangenaam licht is en zich op het maaiveldniveau bevindt. De robuuste, karakteristieke materialen geven daarnaast een warme kwaliteitsbeleving. De villa is traditioneel gebouwd en de dikke rieten kap en robuuste Lariks houten spanten zorgen voor een authentieke uitstraling. De villa is gasloos en het tijdloze interieur is speciaal voor dit park ontworpen. De villa beschikt over 5 slaapkamers (waarvan één bedstee), 5 badkamers en een prachtige wellness ruimte in het souterrain.

In het souterrain bevinden zich 2 royale slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche met rainshower en wastafel. Aan de achterzijde in het souterrain is de wellness gesitueerd voorzien van een sauna, bubbelbad, inloopdouche met dubbele douchekop, stortdouche, sunshower en wastafel. Het toilet is separaat. Ook is er een berging met wasmachine en droger. Vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot het overdekte terras aan de voorzijde. Daarnaast bevindt zich in het souterrain een berging voor o.a. fietsen.

De ruime en lichte entree bevindt zich op de begane grond. Op de begane grond is de heerlijk ruime living met open woonkeuken gesitueerd. In de woonkamer bevindt zich een elektrische haard. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. een Quooker, vaatwasser, Nespresso koffiemachine en combimagnetron. Aan de voorzijde bevinden zich grote raampartijen welke voor een heerlijk ruime en lichte woonkamer zorgt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het vlonder terras (balkon). De master bedroom bevindt zich ook op deze verdieping en is voorzien van een en suite badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Verder is er een separate toilet in de hal.

Op de eerste verdieping bevinden zich de vierde en vijfde slaapkamer (bedstee). De slaapkamers zijn voorzien van royale bedden met comfortabele matrassen. De badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Gasten van PUUR Exloo kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen 4-sterren Fletcher Hotel De Hunzebergen, zoals het restaurant, het overdekte zwembad en het Beauty & Wellness Center met sauna, Turks stoombad, whirlpool, zonnebank en diverse beautybehandelingen, het openlucht zwembad, de tennisbaan en het bowlingcentrum. Golfliefhebbers halen hun hart op bij de nabijgelegen 18-holes golfbaan van Golfpark Exloo.

Bijzonderheden:
- De koopsom is exclusief btw;
- De villa wordt inclusief inventaris te koop aangeboden;
- De villa wordt via Landal GreenParks verhuurd. Als eigenaar heeft u de mogelijkheid om onbeperkt zelf (recreatief) te genieten van uw eigen villa, mits deze niet geboekt is door gasten.

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_

Voor meer fotos of informatie zie: https://www.jaap.nl/te-koop/drenthe/zuidoost-drenthe/exloo/7875tb/valtherweg+36+347/16049925/overzicht?search=/koophuizen/drenthe/zuidoost-drenthe/exloo

Tiplijn