Te koop in Drenthe: Luxueus en zeer royaal landhuis met volledig geïsoleerd bijgebouw

Te koop in Drenthe: Luxueus en zeer royaal landhuis met volledig geïsoleerd bijgebouw

NIEUWEROORD - Te midden van andere prominente villa’s staat dit luxueus en zeer royaal landhuis op een locatie van rust, ruimte en vrijheid met rondom panoramisch uitzicht over landerijen.

Het landhuis is gelegen in het buitengebied van Hoogeveen en nabij het Drentse dorp Noordscheschut. Het geheel is uitstekend bereikbaar (nabij op- en afrit A37) en bevindt zich nabij de plaatsen Hoogeveen, Emmen, Coevorden en Assen.

Het landhuis is gebouwd in 2012 met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. Het is voorzien van een optimaal isolatiepakket, zonnepanelen, een biovergasser en een traditionele cv-ketel.

Naast het landhuis ligt het bijgebouw, deze is in dezelfde stijl gebouwd als het huis en volledig geïsoleerd. Het bijgebouw is intern casco afgebouwd en nog gemakkelijk naar eigen wensen aan te passen.

Kom binnen via de baanderdeuren in de hal waar de prachtige hardhouten trap en toilet met urinoir zijn. Via de hal loop je verder naar de woonkamer. Deze is tuingericht, heeft deuren die toegang geven naar het terras en is voorzien van een bar in de stijl van de keuken. De ruime woonkeuken heeft greeploze deuren, een natuurstenen blad en is voorzien van alle inbouwapparatuur.

Via de hal loop je naar de masterbedroom met kastenwand en een badkamer en suite. Deze heeft een dubbele wastafel, tweepersoons whirlpool, inloopdouche, hangtoilet en designradiator. Naast de masterbedroom bevindt zich het kantoor en bijkeuken met kastenwand en de cv-ketel.

In de hal onder de trap is de toegang naar het souterrain. Hier bevinden zich een nog zelf in te delen ruimte (bijv. wijnkelder of sportruimte), ruime garage met elektrische sectionaldeur, opslagruimte en werkplaats met biovergasser.

Via de trap in de hal wordt de overloop van de eerste verdieping bereikt. Hier bevinden zich vier ruime slaapkamers, een bergruimte/inloopkast en badkamer. De badkamer met vloerverwarming heeft een dubbele wastafel, hangcloset, ligbad, inloopdouche en designradiator.

Met een de vaste trap wordt de tweede verdieping bereikt. Er is een logeerkamer en een grote open ruimte met diverse mogelijkheden zoals extra slaapkamer of speelkamer.

De woning ligt op een ruime kavel van 10407 m2 en de tuin loopt mooi om de woning. In de tuin aan de voorzijde ligt een vijver. Aan de achterzijde in de tuin staat een houten terrasoverkapping met berging, het bijgebouw en een weiland met kapschuur met houtopslag.

Het bijgebouw is volledig geïsoleerd en is intern casco klaar. Voorzien van vloerverwarming, eigen meterkast, internet en omvormer zonnepanelen. Het bijgebouw heeft de indeling hal, badkamer/toilet, bijkeuken en open ruimte (bijv. tuinkamer, kantoor, mantelzorg of B&B) met een vaste trap naar de 1e verdieping die nog geheel in te delen is.

Extra info:
- Woonoppervlakte 359 m2
- Souterrain 147 m2
- Inhoud 1802 m3
- Bijgebouw met een oppervlakte van 86 m2
- Perceeloppervlakte 10.407 m2
- Vloerverwarming begane grond, badkamer verdieping en in het bijgebouw
- 18 Zonnepanelen
- Energielabel A
- Onderhoudsarm

Voor meer fotos of informatie zie: https://www.funda.nl/koop/nieuweroord-gem-hoogeveen/huis-87775424-coevorderstraatweg-95-a/.

Tiplijn