Te koop in Drenthe: Karakteristieke villa met prachtig koetshuis

Te koop in Drenthe: Karakteristieke villa met prachtig koetshuis

BROEKHUIZEN - Karakter, allure, monumentaal, slaap- en badkamer op de begane grond etc. etc. Dit is slechts een greep uit de elementen die kenmerkend zijn voor deze statige villa gelegen aan een rustige weg vlakbij Meppel. Bouwjaar 1925 en geheel in stijl behouden, waardoor modern comfort naar eigen inzicht kan worden ingevuld! Grondoppervlakte 5.000 m².

Indeling: welkome royale entree met vestibule, fraaie klapdeur voorzien van glas-in-loodramen en een prachtige hal met fraai trappenhuis en voorzien van lambrisering, heerlijke royale en zonnige kamer-en-suite met fantastisch uitzicht en erker, ruime slaapkamer met tuindeur aan de achterzijde van de woning, badkamer voorzien van ligbad en wastafel, woonkeuken, bijkeuken met witgoedaansluitingen en een toilet met fontein.
Via het indrukwekkende trappenhuis tevens voorzien van glas-in-loodramen bereikt u de eerste verdieping.

Eerste verdieping: royale overloop, 3 ruime slaapkamers en een grote bergzolder die tevens kan worden omgebouwd als slaapkamer. Boven de slaapkamers is nog een bergzolder aanwezig.

Naast de villa staat een eveneens stijlvol koetshuis dat via de bijkeuken "binnendoor" bereikbaar is. Dit koetshuis van ca. 8,5x5 meter is voorzien van een zolder en twee grote toegangsdeuren.

De villa wordt omgeven door een parkachtige tuin met meerdere afdelingen. De entree van het terrein loopt via een mooie oprit met stijlvol toegangshek.

Het geheel is gunstig gelegen aan een rustige weg met fraaie vergezichten over de omliggende landerijen en dat op slechts enkele minuten vanaf Meppel en de aansluiting naar de A32 en A28.

Kortom een prachtige en stijlvolle villa met veel ruimte en mogelijkheden op een fraaie locatie.

Voor meer fotos of informatie zie: https://www.funda.nl/koop/broekhuizen-dr/huis-41319327-broekhuizen-7/.