Te koop in Drenthe: Vrijstaand herenhuis met dubbele garage op 3090 m²

Te koop in Drenthe: Vrijstaand herenhuis met dubbele garage op 3090 m²

COEVORDEN - Gelegen in de groene en ruim opgezette villawijk Klooster, dit bijzonder stijlvolle, in 2016 gebouwde herenhuis met 3090 m² eigen grond en een aangebouwde, dubbele garage.

Deze zeer smaakvolle villa beschikt over vijf slaapkamers (mogelijkheid tot 6 of zelfs 7) en heeft op de begane grond ook nog een kantoor en een aangebouwde hobbyruimte. De weelderige tuin ligt op het zuidwesten, waardoor u hier dus veel zonuren heeft. De tuin is prachtig aangelegd met een fraaie waterpartij en meerdere terrassen (ook overdekt), waar u zomers heerlijk van het leven kunt genieten.

Tijdens de bouw van de villa is uitsluitend gekozen voor materialen van hoogwaardige kwaliteit en met een luxe uitstraling. De ligging van het herenhuis is bovendien erg prettig; aan de rand van Coevorden, in een rustige en landelijke omgeving, maar toch op korte afstand van het centrum met zijn voorzieningen, de supermarkt, het NS-station en sportvoorzieningen.

Een bijzonder fraaie villa met een prachtige uitstraling die helemaal van deze tijd is.

INDELING
Hal/entree met toilet, garderobenis en fraaie vide. Werkkamer/kantoor. Ruime living met natuurstenen vloer en tuindeuren. Open keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur, een kookeiland en tuindeuren. Achterhal/sluis met vaste kast en deur naar het overdekt terras. Dubbele garage met zolder. Tuinkamer/hobbyruimte (nu in gebruik als fitnessruimte) met schuifpui.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Badkamer met toilet, wastafel en douche. Master Bedroom met eigen inloopkast en badkamer-en-suite met dubbele wastafel, douche, toilet en ligbad. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Overloop met berging, cv-ketel en wasruimte. Vijfde slaapkamer. Tweede kamer is casco-klaar.

Extra informatie
- de woning is uitstekend en volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels radiatoren en vloerverwarming
- woning beschikt over energielabel A
- de woning beschikt over 353 m² woonoppervlakte, heeft nog 85 m² overige inpandige ruimte en een inhoud van liefst 1627 m³
- voorbereiding voor plaatsing van zonnepanelen (22 stuks) is gedaan

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/coevorden/huis-41300136-klooster-24/.

Tiplijn