Te koop in Drenthe: Luxe Laanvilla met masterbedroom voorzien van sauna

Te koop in Drenthe: Luxe Laanvilla met masterbedroom voorzien van sauna

EELDERWOLDE - Wonen in een fraaie luxe Laanvilla in de geliefde wijk Ter Borch. Op een vrije locatie in de aantrekkelijke, jonge woonwijk Ter Borch gelegen moderne statige villa.

Het woonhuis verkeert in een perfecte staat van onderhoud en is een ruim en licht gezinshuis pur sang. De eigenaren hebben direct bij de bouw de garage laten ombouwen tot een grote werk/speelkamer. De royale woonkeuken en de woonkamer heeft een gashaard en is voorzien van een visgraat parket door nagenoeg de gehele woning. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaap/logeerkamer met een eigen badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan een badkamer ensuite is aan de masterbedroom voorzien van o.a een sauna. De vierde slaapkamer op de verdieping is gebruikt voor een walk in closet (eenvoudig weer terug te veranderen). De besloten achtertuin op het noordwesten met aan de achterzijde een vrij uitzicht over het water die de afscheiding is tussen de Rietwijk en de Ter Borchlaan completeert het geheel.

De wijk Ter Borch is gesitueerd aan de Zuid-Westzijde van de stad Groningen. De wijk is zo geliefd omdat stads wonen samengaat met de diverse recreatiemogelijkheden in de directe groene omgeving. U woont hier op fietsafstand van het stadscentrum van Groningen, het Paterswoldsemeer, het Martini ziekenhuis en velerlei voorzieningen. In de wijk zijn o.a. basisonderwijs, kinderopvang en een huisartsenpost aanwezig. Daarnaast ligt de wijk aan de rand van natuurgebied de Onlanden; een fantastisch natuurgebied met vele wandel- en fietsmogelijkheden. Tevens bent u door de gunstige ligging ook binnen 5 minuten met de auto op de A7 en A28.

INDELING:

Begane grond:

Entree/hal, royale L-vormige living met visgraat parketvloer, erker, gashaard, royale woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, slaapkamer met naastgelegen moderne badkamer met douche, wastafel en toilet, berging.
Eerste verdieping:

Overloop met vide, 3 slaapkamers (ca. 20, 19 en 18 m²), waarvan de master met garderoberuimte en naastgelegen badkamer met inloopdouche, ligbad, sauna, dubbele wastafel en toilet, tweede badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.

BIJZONDERHEDEN:

Woonoppervlak: ca. 315 m²
Perceelgrootte: 1428 m²
Goed geïsoleerd
Uitstekend onderhouden.

Voor meer fotos en informatie zie: https://www.funda.nl/koop/eelderwolde/huis-41305882-hayo-ripperdalaan-13/.

Tiplijn